HENDEK DEREKÖYSPOR YENİ YÖNETİMİNDE HEDEF BÜYÜK

1.Amatör küme temsilcilerimizden Hendek Dereköyspor yeni yönetimi Adapazarı merkezinde yemekli toplantı ile bir araya gelerek yeni sezon öncesi yapılacak çalışmaları görüştü.

HENDEK DEREKÖYSPOR YENİ YÖNETİMİNDE HEDEF BÜYÜK


Hendek Dereköyspor Kulüp Başkanı Ziya Sarı, Başkan Yardımcısı Yusuf Çulhaoğlu, Basın sözcüsü İnan Kulaksız. Genel Sekreter Rıdvan Çulhaoğlu, Alt yapı sorumlusu Hasan Zandolu, Sayman Zafer Arhan ve Sportif Direktör Yalçın Yayla yemekli toplantıda önümüzde ki sezon hayata geçirilecek projeleri konuştular.
1.Amatör kümede mücadele eden Hendek Dereköyspor Yönetimi olarak 2016-2017 sezonunda centilmenlik ve güzel futbol ile alkış alacaklarını belirterek bizler gençler olarak yeni bir oluşum yaptık. Dereköyspor Amatör kümede ön görülen tüm alt yapı gruplarında mücadele edecek. A takımımızı namağlup süper amatör kümeye çıkarmak istiyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırdık” ifadelerine yer verdiler.  Hendek Dereköyspor’un yeni Başkanı Ziya Sarı amatör ligde hakem konuşmayan rakibe çiçek veren, sahada sadece futbol oynayan bir takım olarak mücadele edeceğiz dedi.
Önümüzde ki sezon öncesi çalışmalarını başlatan Yeni yönetim Dereköyspor’un futbol sahasına ihtiyacı olduğunu belirterek eksik kalan futbol sahasının tamamlanması için Hendek Belediye Başkanı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanından yardım talebinde bulunmaları için görüşmeler gerçekleştirerek futbol sahasının alt yapı ve a takımının kullanabileceği hale getirmek istediklerini söylediler.


Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184