Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Güreş'de İki Türkiye Şampiyonu Bir Üçüncü Çıkardı

17-23 Haziran tarihinde Antalya Kemer'de düzenlenen minikler güreş Türkiye şampiyonası'nda Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü istikrarın devam ettirerek 2 Türkiye şampiyonu bir Türkiye üçüncüsü bir de 5'ci çıkartarak turnuvada adından söz ettirdi.

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Güreş'de İki Türkiye Şampiyonu Bir Üçüncü Çıkardı

Dereceye giren sporcularımız 30 kg Kerem Derman (Birinci) ,34 kg Barış Soylu(Birinci), 44 kg Furkan Öden(üçüncü),38 kg Baki Birinci(beşinci)oldular.

Şampiyona büyük bir katılımla gerçekleşti. Yaklaşık bin sporcunun mücadele ettiği şampiyonada 10 sikletin 2'sinde Türkiye şampiyonu çıkartan Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü uzun yıllardır Türkiye'nin altyapıdan sporcu yetiştiren en başarılı kulüplerinden olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Kulüp başkanı Feyzullah Köstereli bu başarılı gidişatın uzun yıllardır devam etmesinin altında yatan etkenler sistemli, programlı ve doğru bir organizasyonun yürütülmesinin bir sonucu olduğunu söyledi. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki bu başarıda önemli bir pay sahibi olan kulüp antrenörlerimizin kalitesinin ve çalışma ahlaklarının üst düzeyde olmasıdır.

Köstereli yakın zamanda Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile yapmış olduğumuz işbirliği ve güç birliğinin de başarılı gidişata önemli bir katkısının olduğunu söyledi. Kulübümüzün başarılı gidişatına desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce'ye, Gençlik ve Spor il müdürümüz Sayın Arif Özsoy'a, Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim Acır'a, Belediye Başkanımız sayın Turgut Babaoğlu'na , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sabri Doğan'a, Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Osman Yılkın ile kulübümüzün kurucusu ve onursal başkanı Sayın Ali İnci vekilimize destekleri için teşekkür ediyorum dedim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184