Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübünden Milli Başarı

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Sporcu ve Antrenörleri Milli takımda görev alacak

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübünden Milli Başarı

27-30 Mayıs 2021 tarihinde Bulgaristan’da düzenlenecek Küçük Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü güreş takımı sporcuları Emirhan Yiğit Aslan ile Rahman Keskin ve Milli Takım Teknik Sorumlusu kulübümüzün değerli Antrenörü Suat Aydın, ilimizin başarılı güreş Antrenörü Nuri Erdoğan milli takım antrenörü olarak ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler.

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli her yıl olduğu gibi bu yılda milli takıma sporcu ve antrenör olarak destek vermenin haklı gururunu yaşadığımızı söyledi.

 Bulgaristan'da gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonasında 10 sikletin ikisinde Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü'nün yetiştirmiş olduğu güreşcilerin yer alması ,  ayrıca Milli Takım Teknik Sorumlusu kulübümüzün değerli bir antrenörü olması ve ilimizin başarılı güreş antrenörünün milli takımda yer alması Sakarya'nın güreşte ne kadar önemli bir noktaya geldiğinin bir göstergesi  olduğunu söyledi.

Başkan Köstereli Avrupa şampiyonasında değerli hocalarımıza, sporcularımıza ve Milli takımımıza üstün başarılar diliyorum. Rabbim şanlı bayrağımızı göndere çektirip, marşımızı söyleterek, milli takımımıza dönmeyi nasip eder inşallah temennisinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184