Hendek Gençlikspor 3 Puanı 2 Golle Aldı

Pazar Günü Çamlıca sahasında Oynanması gereken Çamlıca Beldespor,Hendek Gençlikspor maçı saha şartlarının uygun olmaması gerekçesiyle ertelenmişti.

Hendek Gençlikspor 3 Puanı 2 Golle Aldı

1.Amatör Lig Hendek Grubunda, 8.haftada erteleme maçında Hendek Genliçkspor ile Çamlıca Belde ekipleri karlı karşıya geldi. Hendek Gençlikspor, rakibini 2-1 ile geçerek haftayı galibiyet ile kapattı.

Hafta sonunda yoğun kar nedeni ile ertelenen mücadele bir gün sonrasında oynandı. Mücadeleye hızlı giren Hendek Gençlik, henüz 4’üncü dakikada Sezer ile golü buldu ve 1-0 öne geçti.

Golün ardından oyuna denge gelirken orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir mücadele vardı. Eşitlik golü arayan Çamlıca Belde ekibi, 28’de Yusuf ile skora 1-1’lik eşitlik getirdi.

Kalan sürede iki ekipte yakaladığı şansları değerlendiremeyince ilk devre karşılıklı gollerle 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci devrede ise oyuna hızlı başlayan yine Hendek Gençlik oldu. 52’inci dakikada penaltı kazanan Hendek Gençlikspor’da topun başına geçen Yunus golü kaydetti ve takımını 2-1 öne geçirdi.

 Maçın geri kalan bölümünde rakibine şans vermeyen ve skoru korumasını bilen Hendek Gençlikspor, rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Çamlıca Belde:1

Hendek Gençlikspor:2

STAT: Hendek Suni Çim

HAKEMLER: Halit Musaoğlu, Mustafa Altuntaş, Cafer Özbay

Çamlıca Belde: Avni , Davut, Yusuf, Mehmet, Ekrem, Fatih, Özkan, Yavuzhan, Hakan(Serdar), Hasan*(Fatih), Fatih Talha

Teknik Direktör: Yılmaz Bayram

Hendek Gençlikspor: Salih , Faik , Tunahan(Yunus), Semih , Umut , Serhat (Emirhan), Barış (Muhammet), Eyüp (Enes), Yasin(Berat), Sezer, Ünal

Teknik Direktör: Orhan Kumru

GOLLER: Dk.28 Yusuf (Çamlıca Belde),Dk.4 Sezer, Dk.53 Yunus (P) (Hendek Gençlik)

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2022, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184