HENDEK GENÇLİKSPOR LİMANDERE ENGELİNİ 4 GOLLE AŞTI

1. Amatör Lig temsilcimiz Hendek Gençlikspor sahasında Limanderespor’u konuk etti.

HENDEK GENÇLİKSPOR LİMANDERE ENGELİNİ 4 GOLLE AŞTI


Hendek Gençlikspor karşılaşmaya hızla başlayarak 3. Dakikada Serdar ile öne geçti. Hendek Gençlikspor oyun hâkimiyetini ele geçirerek 34 dakikada Fatih’in attığı gol ile farkı ikiye çıkardı. 45. Dakikada Limandereli oyuncunun ceza sahası içerisinde topa elle müdahale etmesi sonucu Hendek Gençlikspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Oğuzhan penaltı atışını gole çevirerek farkı 3’e çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın 2. yarısı Hendek Gençlikspor’un atakları ile başladı. Ataklarını sıklaştıran Hendek Gençlikspor 60. Dakikada Serdar ile farkı 4’e çıkardı. Karşılaşmanın son dakikalarında Limandere kalecisinin ceza sahası içerisinde Hendek Gençlikspor’lu oyuncuyu düşürmesi sonucu maçın hakemi penaltı kararı verdi. Penaltı kararı sonrası sinirlenen Limandere kalecisi Suat hakem ile küfürleşmesi sonucu kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Penaltı atışı için topun başına geçen Zafer penaltı atışından yararlanamadı. Karşıalşma Hendek Gençlikspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.




Hendekgençlikspor: 4

Limanderespor: 0

Stad: Hendek Atatürk

Hakemler: Utku Koca, Behlül Kocacık, Hamza Seyyar

Hendek Gençlikspor: Mahmut, Özgür, Orhan(Zafer), Kemal, Nizamettin, Fatih, Yunus Emre (Ömer), Beytullah, Oğuzhan(Ahmet), Serdar, Suat

Antrenör: Arslan Taşkın

Limanderesopor: Suat, İbrahim(Onur), Oruç, Vedat, Fatih, Fatih A, Berkay, Yasin(Fatih), Ercan, Ali, Hikmet

Antrenör: Hakan Ölmez

Goller: Dk. 3,60 Serdar, Dk. 34 Fatih, Dk. 45 Oğuzhan (P) (Hendek Gençlikspor)

Kırmızı Kart: Suat (Limanderespor)


Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184