Hendek Gençlikspor’a Yeni Yönetim

2. Amatör Lig Temsilcilerimizden Hendek Gençlikspor’un yeni Yönetimi göreve başladı.

Hendek Gençlikspor’a Yeni Yönetim


2. Amatör Lig Temsilcilerimizden Hendek Gençlikspor’un Yeni Yönetimi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.

Bir önceki Yönetim Kurulundan görevi devralarak çalışmalarına başlayan yeni Yönetim Kurulu ilk olarak Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret ederek önümüzdeki sezon için yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yenilenen Hendek Gençlikspor Yönetimine başarı dileklerinde bulunarak, Hendek Gençlikspor adına yapılacak olan projelere her zaman destekçi olmaya çalışacağını ifade etti.
Hedefe odaklı Yönetim

Yenilenen yönetimi ile yeni sezonda as takım ve alt yapı takımı olarak sezona hazırlanacaklarını belirten Yönetim Kurulu, amaçlarının tamamen Hendek’in evlatlarını önemseyerek Hendekli Futbolcuların yetiştirilmesine katkı sunmak istediklerini ve yetişen yeni nesli kötü alışkanlıklardan uzaklaştırma amacında olduklarını belirtiler. Ayrıca başarılı olan futbolcularına ayrı bir önem vereceklerini belirten yönetim kurulu başarı çıtasını yükselten oyuncularını profesyonel kulüplerin seçmelerine de götürerek geleceklerine yön vermek istediklerini belirttiler.

Hendek Gençlikspor kulübü olarak özel turnuvalara da katılım sağlayarak oyuncularının gelişimlerine de katlı sunmayı planlarken, kulüp oyuncularına hafta içerisinde görsel, taktik, teknik, sporcu sağlığı ve futbol oyun kuralları gibi eğitim çalışmaları yapacaklarını belirttiler.

Yenilenen Hendek Gençlikspor Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu
Başkan Ali Rıza Aktan
Asbaşkan Mustafa Gözyuman
Genel Kaptan Ercan Bahar
Genel Sekreter Ali Pala
Basın Sözcüsü Ayhan Diyarlı
Altyapı Sorumlusu Cemal Demiral
Üye Atilla İlkmen

Denetim Kurulu
Bahattin Bıçak
Recep Anılmış
Tevfik Hacıoğlu

Antrenörler
Orhan Kumru
Cem Akdemir


Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184