Hendek Gençlikspor’dan İstişare Toplantısı

1.Amatör Lig Temsilcimiz Hendek Gençlikspor oyuncu Velileri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Hendek Gençlikspor’dan İstişare Toplantısı


1. Amatör Lige yükselen Hendek Gençlikspor, yeni sezon öncesi Oyuncu ve Velileri ile istişare toplantısında bir araya geldi.
Hendek Gençlikspor tesislerinde düzenlenen toplantıya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendek Gençlikspor’a destek veren sponsorlar, Oyuncular ve Velileri katıldı.
Kulüplerimizin yanındayız

Toplantıda konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Spor’un tüm branşlarında olduğu gibi Futbol’da da desteklerinin devam edeceğini belirterek, yeni sezonda Hendek Gençlikspor’a alt yapı ve tesisleşme konularında yardımcı olacaklarını, bu yıl 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Hendek Gençlikspor’a başarılar dileyerek Oyuncu ve Velilere spor dallarında yapılan hizmetler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Hedefimiz Hendek Gençliği

Toplantıda konuşan Hendek Gençlikspor Antrenörü Orhan Kumru, amaçlarının Hendek Gençliğine Sporu sevdirmek, başarılı öğrencileri sporsal faaliyetlerde yarıştırarak gençliğin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılmasını sağlamak olduğunu, Kulüp tüzüğünde en önemli madde olarak gördüğümüz tamamen Hendekli sporcuların olacağı bir kulüp yapısı sağlamak olduğunu belirtti.

Kulübümüzün sloganı olan gelecekte umut var sözümüz her zaman şevk ve heyecanımı olacaktır. Biz gençlerimize inanıyoruz, bu yüzden gelecekte umut var diyoruz diye konuştu.
Teşekkür plaketi

Toplantı sonunda Hendek Gençlikspor’a katkılarından dolayı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve kulübe destek veren sponsorlara desteklerinden dolayı teşekkür plaketleri verilmesinin ardından program sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2020, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184