HENDEK GENÇLİKSPOR’DAN YARIM DÜZİNE GOL

1.Amatör küme müsabakasında Hendek Gençlikspor konuk ettiği Altınderespor’u 6-2 mağlup etti.

HENDEK GENÇLİKSPOR’DAN YARIM DÜZİNE GOL


Maçın başlama vuruşunun ardından Altınderespor 7.dakikada penaltıdan Serhat’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti.9.dakikada Hendek Gençlikspor Nizamettin ile skora dengeyi getirdi. Beraberlik sonrası ataklarını sıklaştıran Hendek Gençlikspor 14. Dakikada Muhammet ile öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Altınderespor 18. Dakikada Furkan ile tekrar eşitliği sağladı. Günün golcü ismi Muhammet Yazıcı’nın 23 ve 28. dakikalar da attığı gollerle Hendek Gençlikspor ilk yarıyı 4-2 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında Altınderespor’lu Yusuf 2. Sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı. Oyunun hâkimiyetini eline alan Hendek Gençlikspor 65. Dakikada Serdar ve 68. Dakikada Beytullah’ın attığı goller ile farkı 4’e çıkarttı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Hendek Gençlikspor 6-2’lik skor ile sahadan galip ayrıldı.

Hendek Gençlikspor: 6
Altınderespor: 2

Hakemler: Engin Bıçak, Z. Abidin Erdoğan, Furkan Kocayıldız

Saha: Hendek Atatürk

Hendek Gençlikspor: Muhammet, Kemal, Orhan, Zafer, Nizamettin, Mehmet, Samet (Özgür), Beytullah (Yunusemre), Muhammet Yazıcı (Levent), Serdar, Orhan Kaymaz

Antrenör: Hüseyin Bayrak

Altınderespor: Aşkın, Zülküf, Yusuf, Adnan (Ensar), İsmail, Furkan, Abdulkadir, Şenol, Ferhat (Semih), Ömer, Uğur

Antrenör: İrfan Genç

Goller: Dk.9 Nizamettin, Dk.14, 23, 28 Muhammet Yazıcı, Dk. 65 Serdar, Dk. 68 Beytullah (Hendek Gençlikspor) , Dk.7 Pen. Serhat, Dk.18 Furkan (Altınderespor)

Kırmızı Kart: Yusuf (Altınderespor)

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2014, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184