Hendek Halkının Bu Lige İhtiyacı Var

Bartınspor maçı öncesinde yapılan son antrenmanda Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız ve takım kaptanı Hakan Soylu açıklamalarda bulundu.



Ligde topladığı 36 puan ile maç fazlasıyla liderliğe oturan Bursa Zaferspor'un 2 puan gerisinde üçüncü sırada olan Hendekspor'da Bartınspor hazırlıkları tamamlandı.

Bugün yapılan son antrenman öncesinde teknik direktör Ümit Metin Yıldız ve takım kaptanı Hakan Soylu açıklamalarda bulundu.
Takımda işler yerinde

Takımda işlerin iyi durumda olduğunu belirten teknik direktör Ümit Metin Yıldız, şu an herhangi bir eksiğimiz yok. Sakat, cezalı oyuncumuz ve olumsuz bir durum yok. Geçen hafta göreve başladık. Yelken maçından sonra bu bizim 2. maçımız olacak. Oldukça iyi durumdalar. Takım, çok uzun zamandır birlikteymişiz gibi bir duygu verdi bize. Her şey iyi gidiyor şuan bir sıkıntımız yok dedi.
Hendek Halkının bu lige ihtiyacı var

Hendek halkının bir üst lig olan üçüncü lige ihtiyacı olduğunu vurgulayan takım kaptanı Hakan Soylu,  maç maç gidiyoruz, son haftalara geldik. Kayıpsız atlatırsak bu haftaları şampiyonluğa az kalacak. Play-Off maçları olacak, oradan çıkacağımızı düşünüyoruz. Hendek halkının bu heyecana bu lige ihtiyacı var. İnşallah sonunda Hendek halkını şampiyonluğa kavuşturacağız. Seyirci her maça geliyor, destekliyor, sağ olsunlar. Deplasmana da geliyorlar ama burada taraftarımız daha çok. Sonuna kadar 90 dk yanımızda olsunlar, arkamızda olsunlar bizde gerekeni yapacağız. Takım adına söz veriyoruz dedi.


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2019, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184