Hendek Karate Hız Kesmiyor

Geyve’de düzenlenen Karate İl Turnuvasında Hendek Belediyesi Karate Takımı 6 Altın, 8 Gümüş, 8 Bronz Madalya alarak turnuvayı tamamladı.

Hendek Karate Hız Kesmiyor


22 Madalya alarak turnuvaya damga vuran Hendek Karate takımı alt yapısı performansı ile göz dolduruyor.

Hendek Karate takımı alt yapısı emin ellerde. Antrenörler Ümit Atış, Mehmet Kara, Volkan Karagöz nezaretinde turnuvaya katılan Hendek Belediyesi Karate takımı 22 Madalya alarak güzel bir başarıya imza attı.

Antrenörler ve Sporcuların performansından memnun olduğunu belirten Antrenör Nurkan Kayacık “Hendek Belediyesi Karate takımımız alt yapısı emin ellerde ve gelecekte bir çok başarıya imza atacak bir alt yapımız geliyor. Hendek Karate takımı her geçen gün alt yapısı ve sporcuları ile Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında derece yapacak sporcuları yetiştirmek için gereken çalışmaları sürdürecektir. Müsabakalar da mücadele eden sporcularımız vermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na Karate ailesi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Turnuvada madalya alan sporcular;

Neris Demir,Hira Karagöz,Emine Ebrar Temizel,Selim Çoban,Egemen Varlıca,Eymen Zeren,Tuba Güney,Hayrunnisa Şener,Havva Nida Bahadır,Abdurrahim Özyanık,Yunus Emre Sarı,Efe Mert Güdek,Muhammed İsmail Özökten,Enes Ali Şiveroğlu,Zeynep Sude Şenler,Aslı Beslan,Eslem Ravza Kalk,Ebrar Akyüzlü,Zümra Gümüş,Ahmet Emin Uzunoğlu,Mert Ekrem İmamoğlu,Kerem Gürsoy





Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2020, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184