Hendek Karate Takımından 26 madalya

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Adapazarı Yenikent'te yapılan karate turnuvasından 26 madalya alarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Hendek Karate Takımından 26 madalya

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları başarılarına başarı eklemeye devam ediyor.

Hendekli sporcular son olarak dün (15 Aralık 2022) Adapazarı Yenikent Kapalı Spor Salonunda yapılan karate turnuvasına katıldı. Yaklaşık 120 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Hendek Belediyesi Karate Takımı; 10 Altın madalya, 7 Gümüş madalya ve 9 Bronz madalya olmak üzere toplamda 26 madalya ile turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Ayrıca Liseler Arası İl Birinciliği A Grubu (Gençler) ve B Grubu (Ümitler) şeklinde yapılacak olan karşılaşmalar, 11-12 Şubat tarihleri arasında grup birinciliği Kocaeli'de, Türkiye birinciliği ise Kütahya'da yapılacak.

Turnuva ile ilgili olarak bir değerlendirme bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, "Dereceye giren bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Allah'a şükür biz sporun her dalında Hendek Belediyesi olarak varız. Her zaman spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz" derken, Hendek İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Çekiççioğlu ve Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Yılkın da sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.

Madalya Kazanan Sporcular Şu Şekilde:

Birinci olan sporcular,Nursena Tokacı,Ecesu Erdoğdu,Ecrin Gezgin,Hatice Sudenaz Aygün,İnci Varoğlu,Yusuf Eren Temizel,Yiğit Eren Kaba,Mehmet Efe Kayacık,Yusuf Arda Dere,Yakup Karduz (Kata)

İkinci olan sporcular

Nazlı Bağdatlı,Azra Yılmaz,Semanur Demirbaş,Güven Dere,Kerem Çakıroğlu,Arda Berkay Dandan,Yakup Karduz

Üçüncü olan sporcular

Ayşenaz Kalaycı,Belinay Kaya,İrem Nazlı Bayındır,Perihan Nur Bayındır,Fatma Zehra Ak,Efe Dere,Caner Atış,İlker Eren Özel

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184