Geleneksel hale gelen ve bu yıl 19.’su düzenlenen Hendek Kaymakamlık Futbol Turnuvası, Dikmenspor ile Yarıca Muhtarlığı karşılaşması ile başladı.
Sentetik Futbol Sahası
Hendek Orman İşletme Futbol Sahasında düzenlenen fakat bu yıl yapılan değişiklik ile Hendek Sentetik Futbol Sahasında gerçekleştirilen 19. Geleneksel Hendek Kaymakamlık Futbol Turnuvası açılış karşılaşmasına Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Kemal Aydınoğlu, Hendek İlçe Spor Müdürü Vekili Yavuz Selim Yılmaz, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Altuntaş, Muhtarlar ve Hendekli futbolseverler katıldı.

26 takım mücadele edecek
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün başlama vuruşu ile başlayan turnuvada bu yıl 26 takım mücadele edecek.

Dikmenspor’dan 4 gollü galibiyet
Dikmenspor - Yarıca Muhtarlığı karşılaşması ile başlayan turnuvada ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Dikmenspor oldu ve 36. dakikada geliştirilen atakta Dikmenspor Turgut’un golü ile 1-0 öne geçti. Gol sonrası ataklarını sıklaştıran Dikmenspor 39. dakikada Fatih’in golü ile farkı 2’ye çıkardı. Skor avantajı ile rahat bir oyun sergileyen Dikmenspor 39. dakikada Uğur ve 50. dakikada Turgut’un golleri ile sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılarak turnuvaya 3 puanla başladı.

Dikmenspor: 4
Yarıca Muhtarlığı: 0
Saha: Hendek Sentetik
Hakem: Levent Toz
Dikmenspor: Ender, Fatih, Samet, Turgut, Fırat, Sedat, Uğur K., Soner, Kadir, Anıl, Aytekin, Uğur Ö., Adem, Hamza
Yarıca Muhtarlığı: Ramazan, Ufuk, Orhan, Çağlayan, Emircan, Serhat, Gürkan, Bayram, Sergen, Kahraman, Resul, Salih, Onur, Selçuk
Goller: Dk 36, 50 Turgut, Dk 39 Fatih, Dk 49 Uğur (Dikmenspor)


