HENDEK PLAY OF’A KAYIPLA BAŞLADI

Bal Ligi’ne Yükselme Play Off Grubunda dün oynanan ilk maçta Yeni Hendekspor ile karşılaşan Adapazarıspor, rakibini 4-1 yenerek güzel bir başlangıç yaptı.

HENDEK PLAY OF’A KAYIPLA BAŞLADI


Bir yanda oturmuş ve birbirini çok yakından tanıyan Yeni Hendekspor, diğer yanda ise bu sene BAL Ligine yükselmek için hiçbir masraftan kaçınmayan ve yepyeni bir takım kuran Adapazarıspor karşı karşıya geldi.

Yeni Hendek rakibine orta alanda baskı yaparak rakibini durdurmaya çalışsa da, tecrübeli rakibi, ilk yarının sonlarına doğru Oğuz’un bulduğu iki golle 2-0 önde tamamladı. Devre arasında Adapazarıspor kalecisi Abdülkadir, sakatlığı nedeniyle yerini Metin’e bıraktı. Doğan da 50.dakikada sakatlanarak Mehmet ile değişti. Bu oyuncu 70.dakikada farkı 3’e çıkardı. Hüseyin farkı yeniden 2’ye indirse de Celal Yavaş’ın yerine oyuna giren Samet Deşiş, son dakikada maçın skorunu belirledi. 4-1

Murat Atçı Yeni Hendekspor'a sponsor oldu

Erenler’de başlayacak olan Süper Amatör Küme Play-Off karşılaşmaları öncesinde Yeni Hendekspor Grand Hotel’de kampa girdi. Bu karşılaşmalara büyük önem verdiklerini ve amaçlarının Bölgesel Amatör Lige çıkmak olduğunu söyleyen Yeni Hendekspor’lu futbolcu ve yöneticilere bir destek te Hendek’li iş adamı ve Aski Sakaryaspor yöneticilerinden Murat Atçı’dan geldi.

Murat Atçı Play-off programı dahilinde Yeni Hendekspor’un sponsoru oldu. Murat Atçı’nın bu desteğini boşa çıkarmayacaklarını söyleyen Yeni Hendekspor takımı futbolcuları ve Teknik Sorumlusu Sami Bağdatlı Murat Atçı’ya teşekkür ettiler.

Adapazarıspor: 4
Yeni Hendekspor: 1

Saha: Erenler Suni Çim

Hakemler: Gökhan Kahyacık**** Oğuzhan Yiğit Karpuz**** Tayfun Güz****

Adapazarıspor: Abdülkadir Ünver*** (Dk.46 Metin***) Şener*** Yusuf*** Abdülkadir Balkaya**** İlker*** Hakan*** Oğuz*** Murat** Celal*** (Dk.81 Samet**) Yasin** Doğan** (Dk.50 Mehmet**)

Antrenör: Abdurrahman Güneş

Yeni Hendekspor: Mustafa** Kemal* Metehan* Bekir* Vural* (Dk.73 Fatih*) Zafer** Özkan* (Dk.63 Semih*) Hasan* Mesut* (Dk.53 Hüseyin**) Murat* Onur*

Antrenör: Sami Bağdatlı

Goller: Dk.41-43 Oğuz Şenoğlu, Dk.70 Mehmet, Dk.89 Samet Deşiş (Adapazarıspor), Dk.85 Hüseyin (Yeni Hendekspor)




 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184