Hendek şampiyonlar fıght akademi spor kulübü Çalışmalarını Hızlandırdı

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi spor kulübü 11-16 Haziranda yapılacak olan Muay Thai Gençler Bay-Bayan Türkiye şampiyonası için hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Hendek şampiyonlar fıght akademi spor kulübü Çalışmalarını Hızlandırdı

Milli  Takım  antrenörü Erkan Yılmaz, yaptıkları planlama doğrultusunda şampiyonaya  katılacak sporcuları  günde  iki antrenmanla  hazırladıklarını belirterek. İlk   defa maçlara  katılacak olan  sporcularından umutlu  olduklarını  belirtti.

Kulüp  antrenörü Özgenur  Avcıl ise zamanının çoğunu maç  yapacak  çocuklara harcadığını  ve  şampiyonluk  veya  derece yapmaları  için aşırı  çaba  sarfettiklerini, yaşıtlarının sokaklarda  gezerken sporcularının salonda yoğun bir şekilde   maçlara  hazırlandığını dile getirdi.

 Erkan Yılmaz hoca  çocuklara güveninin  tam olduğunu ve Sakaryamızı   Hendeğimizi temsil  edecek  olan  bu  çocuklara  sahip çıkılması gerektiğini dile  getirerek.Desteklerini  hiçbir  zaman  esirgemeyen Hendek Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim ACIR'a, 25. Dönem Millet vekilimiz Sayın Ali İnci'ye, Hendek Belediye  başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu'na, Hendeğimizdeki Kamu  Kurum ve Kuruluşlarındaki Daire müdürlerine ve Hendeğimizin değerli  esnafına teşekkürlerini  sunarak sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184