Hendek, Sporda Şanslı Bir İlçe

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, Hendek Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sefer Sarı, antrenörler Zafer Başar, Ali Yıldırtan, Rıza Yetim, Suat Aydın ve Oğuz Birinci Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret ederek tebrik ziyaretinde bulundu.

Hendek, Sporda Şanslı Bir İlçe


Hendek olarak güreşlerde çok üst seviyelerde olduklarını ve Hendek’te güreşin gelişimi adına çok önemli mesafeler kaydettiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Harun Kaynak, Kulübümüzden sayısız Türkiye şampiyonu, Avrupa ve Dünya Şampiyonu çıktı. Hendek olarak Türkiye’deki büyük illerle yarışıyoruz.

Bir zamanlar Şeref Eroğlu, Hamza Yerlikaya, Hakkı Başar gibi starlarımız vardı. Şimdi ise gençlerimizin bu güzel ataklarından aynı minval üzere büyük starlar olmalarını bekliyoruz. Türk milletinin geninde Ata sporu güreş her zaman vardır ve her zamanda inşallah başarılar ile bunu taçlandıracaktır. Türk sporunun lokomotifi, güreştir.

Yapılan son Avrupa Şampiyonasında güreşçilerimiz 6 altın, 2 gümüş ve 8 bronz madalya olmak üzere toplam 16 madalya kazanarak tarihi bir başarı elde etmiştir. Bu sporcuların arasına kulübümüzden de sporcu katmak hedefi ile ve sizlerin de desteklerinizle çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz dedi.

Sizlerle gurur duyuyoruz

Hendekli güreşçilerin Türkiye’de, Avrupa’da ve Dünya da aldıkları derecelerle her zaman göğüslerini kabarttıklarını söyleyen Babaoğlu, Hendek spor anlamında Sakarya’nın ve Türkiye’nin sporcu ve antrenör konusunda oldukça şanslı bir İlçesi. Tüm branşlarda olduğu gibi güreşte de yüzümüzü güldürmeye devam etmektedir. Her yıl alınan Avrupa ve Dünya derecelerine bizleri ve Hendek halkını alıştırmıştır. Allah muvaffak etsin ve gücünüze güç katsın. Sizlerle gurur duyuyoruz.

Bundan sonra da aynı başarıları tekrarlayacağınıza ve başarılı olacağınıza inanıyoruz. Bu konuda her zaman sizlerin yanınızda olacağımı ve Hendek Belediye Başkanı olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağımı bilmenizi isterim dedi.


Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2019, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184