HENDEK’Lİ ANTRENÖRÜN TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONASINDA

Hendek’li olan ve Amasyaspor Lisesi Bayan Futbol takımı Antrenörü olan Mustafa Demir Antalya’da düzenlenen genç bayanlar futbol maçları sonunda Türkiye şampiyonu oldu.

HENDEK’Lİ ANTRENÖRÜN TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONASINDA


Hendek’li olan ve Amasya’da görev yapan Antrenör Mustafa Demir’in öğrencileri Antalya’da yapılan okul sporları genç bayanlar futbol maçlarında Amasyaspor Lisesi Bayan Futbol takımı finalde rakibini yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

Antrenör Mustafa Demir nezaretinde  Amasyaspor Lisesi Bayan Futbol takımı Türkiye’yi dünya şampiyonası için Guatemala da yapılacak genç bayanlar dünya şampiyonasında temsil edecek.

Türkiye şampiyonu olan Amasyaspor Lisesi takımı ve Antrenörü Mustafa Demir’e ilk kutlama başarılı Yeni Hendekspor Bayan Voleybol takımı Antrenörü İdris Demir’den geldi.

Türkiye şampiyonu olan Amasyaspor Lisesi Antrenörü abisi Mustafa Demir ve sporcuları kutlayan Antrenör İdris Demir “ Amasya Spor Lisesinin şampiyon kızlarını ve başarılarıyla bizleri gururlandıran sevgili abim Mustafa Demir’i kutluyor saygıyla gözlerinden öpüyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184