Hendekli Görme Engellilerden Büyük Başarı

Hendekli Görme Engelli Sporcularımız 13 Madalya alarak büyük bir başarıya imza attılar.

Hendekli Görme Engellilerden Büyük Başarı


Antalya Alanya’da düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Yüzme Şampiyonasına katılan Hendekli Görme Engelli Sporcularımız Yusuf Durdurmuş, Fedai Özal, İsmail Türeyen, Derya Sağlam ve Aşkın Şentürk çeşitli branşlarda 9 Altın, 3 Gümüş ve 1 Bronz Madalya alarak büyük bir başarıya imza attılar.

Hendek ve Sakarya’yı gururlandırdılar

Ülkemizin birçok İlinden 58 Kulüp ve 150'ye yakın görme engelli sporcunun katıldığı turnuvada Sakarya Görme Engelliler Spor Kulübü adına yarışan Hendekli Görme Engelli Sporcularımız Yusuf Durdurmuş, Fedai Özal, İsmail Türeyen, Derya Sağlam ve Aşkın Şentürk çeşitli branşlarda 9 Altın, 3 Gümüş ve 1 Bronz Madalya alarak İlimize ve İlçemize büyük bir başarı kazandırdılar.
Hendek’e ve Sakarya’ya armağan

Önceki yıllarda da İlimize ve İlçemize birçok Kupa ve Madalya kazandıran Durdurmuş, Sakarya 'ya ve Hendek'e Altın madalyalar kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Engellilerin azminin elinden bir kez daha hiçbir şeyin kurtulamayacağını kanıtladığımız için de mutluyuz. Hendekliler olarak başarılarımızı Hendek' e ve Sakarya' ya armağan ediyoruz diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184