Hendekli Karateciler Karadenizde Fırtına Estirdi

15 - 17 Temmuz tarihleri arasında Giresun’da düzenlenen ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma İller arası Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı büyük başarı elde ederek 5 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü.

Hendekli Karateciler Karadenizde Fırtına Estirdi

Başkan Babaoğlu, “ Maşallah katıldığı her turnuvadan muhakkak başarı ile dönen sporcularımız var” diyerek sporcuları, ailelerini ve antrenörlerini tebrik etti.

15 Temmuz Şehitleri Anısına

Katıldıkları her turnuvada başarıya doymayan Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları, başarılarına bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. 15 Temmuz Şehitleri anısına Giresun’da düzenlenen ve Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Ankara, İstanbul, Sakarya, Erzincan, Çorum ve Şanlıurfa illerinden 470 sporcu ve 30 hakemin katıldığı karate şampiyonasında Hendekli karateciler 5 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak turnuvada büyük başarı elde etti.

Başkan Babaoğlu: Tebrikler Çocuklar

Giresun’dan madalya ile dönen sporcuların başarılarından mutluluk duyduğunu ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Maşallah katıldığı her turnuvadan muhakkak başarı ile dönen sporcularımız var. İlçemizi çok güzel şekilde temsil ediyorlar. Her zaman söylediğimiz gibi spora ve sporcuya desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Her başarıda olduğu gibi bu başarılarda da emeği olan sporcularımız ve aileleri başta olmak üzere Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik direktörü Nurkan Kayacık hocamızı, Ümit Atış ve Volkan Karagöz hocalarımızı ve diğer tüm teknik ekibi kutluyorum. Tebrikler çocuklar" dedi.

Madalya Kazanan Sporcular Şu Şekilde

Altın Madalya

Yusuf Eren Temizel, Arda Berkay Dandan, İlker Eren Özel, Mehmet Efe Kayacık, İnci Varoğlu

Gümüş Madalya

Caner Atış, Sefa Onur Er, Anıl Kadir Benli

Bronz Madalya

Efe Kakış

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184