HENDEK’Lİ KARATECİLER ORDU’YU SALLADILAR

Okullar arası grup müsabakalarında 7 madalya alan Hendek Belediyesi Karate takımı finallere gidiyor.

HENDEK’Lİ KARATECİLER ORDU’YU SALLADILAR


Ordu’nun Perşembe ilçesinde yapılan Okullar arası Karate grup müsabakalarında Hendek Belediyesi Karate takımı 7 madalya ile damga vurdu.

Okullar arası grup müsabakalarında 7 madalya alan Hendek Belediyesi Karate takımı finallere gidiyor.

Ordu’nun Perşembe ilçesinde yapılan Okullar arası grup müsabakalarında 8 ilden 198 sporcu arasında Hendek Karate takımı 7 madalya ile turnuvaya damgasını vurdu ve finallere gitmeye hak kazandı.

Okullar arası grup müsabakalarında Hendek Belediyesi karate takımından Ömer Faruk Ateş, Abdülbaki Şahin, Öner Beden, Hülya Altun, İrem Durmaz, Özlem Nur Çoklar ve Miray Turgut madalya alarak finallere gitmeye hak kazandılar.

Grup Müsabakalarında büyük bir başarıya imza atan Hendek Belediyesi Karate Takımında Antrenör Nurkan Kayacık sporcuları tek tek kutlayarak finallerde de başarılı performans sergileyeceklerine inandıklarını söyledi.

Büşra ve Nurcan Milli Takım Kampında

Hendek Belediyesi Karate takımı sporcularından Büşra Tosun ve Nurcan Çiçek, Gebze’de kamp yapan A Milli Takım kampına katılacaklar.

Avrupa şampiyonası hazırlıklarını Gebze’de sürdüren Karate A Milli Takım kadrosunda yer alan Büşra Tosun ve Nurcan Çiçek kampa katılarak hazırlıklara başladılar.







Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184