HENDEK’Lİ KARATECİLER RİZE’DE MADALYA AVINA ÇIKIYOR

Hendek Belediyesi Karate takımı 23-25 Eylül tarihleri arasında Rize’de düzenlenecek olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasına katılmak üzere yola çıktı.

HENDEK’Lİ KARATECİLER RİZE’DE MADALYA AVINA ÇIKIYOR


23-25 Eylül 2016 tarihleri arasında Rize’de düzenlenecek olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasına Milli takıma davet edilen  Hendek Belediyesi Karate takımı, Milli Takım Antrenörü Nurkan Kayacık ve 8 sporcu ile katılıyor.

Rize Spor salonunda düzenlenecek olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasına Hendek Belediyesi Karate takımından İrem Durmaz, Beyza Ünlüsoy,  Beyza Duman,  Sefa Onur Er, Doğan Ateş,  Volkan Karagöz, Ümit Atış, Ömer Faruk Ateş milli takımı temsil edecek.





Karate Milli Takım ve Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık “ Bugüne kadar olduğu gibi, bu şampiyonadan da başarıyla döneceğimize inanıyorum. Sporcularımın performansı bizi sevindirirken, şampiyonada gösterecekleri mücadele sonunda kürsüye çıkarak ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inancım tam. Bizlerin her zaman maddi ve manevi yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız İdris Akbıyık’a, Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’ye, ilçe Halk Eğitim Müdürümüz Necati Tan’a ve fedakar velilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaymakam İdris Akbıyık, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Necati Tan, Rize’de madalya avına çıkacak olan sporculara başarılar dilediler.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184