Hendekli Karateciler Turnuvayı 11 Madalya

Kütahya’da 26 il 83 kulüp ve 785 sporcunun katılımıyla düzenlenen Diamond Cup Karate Turnuvasında Hendek Belediyesi Karate Takımı fırtınası esti.

Hendekli Karateciler Turnuvayı 11 Madalya

11 Madalya

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Kütahya’da 26 il 83 kulüp ve 785 sporcunun katılımıyla düzenlenen Diamond Cup Karate Turnuvasında fırtına gibi esti. Müsabakalarda Hendekli karateciler Ömer Faruk Akın, Kerem Caner Akbulut ve Egemen Varlıca birinci, Ali Efe Benli

Anıl Kadir Benli, Yusuf Eren Temizel ve Efe Kakış ikinci, Ayşenaz Kalaycı, Zeynep Hayırlı

Efe Dere ve Sefa Onur Er üçüncü oldu. Turnuvayı 11 madalyayla tamamlayan Hendekli karateciler performanslarıyla alkış aldı.

Kutluyorum

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenör Ümit Atış, madalyaları kazanan sporcuları başarılarından dolayı kutladı. Kayacık ve Atış, “Zorlu mücadelelerin olduğu turnuvada kürsüye çıkarak bizleri gururlandıran sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na bize verdiği desteklerden dolayı teşekür ediyoruz. Madalyaları ona armağan ediyoruz” ifadesini kullandı.

Tebrik Ediyorum

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularının bir kez daha elde ettikleri derecelerle kendilerini gururlandırdıklarını söyledi. Başkan Babaoğlu, “Karatede Hendek’in bir marka olduğunu her müsabakada alınan başarılı sonuçlarla görüyoruz. Sporcularımız bir kez daha yüzlerimi güldürmeyi başardı. Antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184