HENDEK’Lİ KARATECİLERDEN 2 ALTIN

3-4 Mayıs 2014 tarihinde Kütahya ilinde yapılan Türkiye okullar arası küçükler ve yıldızlar şampiyonasında 2 altın 2 gümüş 4 bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attılar.

HENDEK’Lİ KARATECİLERDEN 2 ALTIN


3-4 Mayıs 2014 tarihinde Kütahya ilinde yapılan Türkiye okullar arası küçükler ve yıldızlar şampiyonasında 2 altın 2 gümüş 4 bronz madalya alan Hendekli Karateciler  büyük bir başarıya imza attılar.

 25 ilden yaklaşık 218 sporcunun katıldığı turnuvada antrenör  Nurkan kayacık ve seçkin küçükseler sporcularının performanslarından memnun olduğunu ve 8 mayıs tarihinde Elâzığ ilinde yapılacak olan Anadolu yıldızlar ligi için güzel bir tecrübe maçı olduğunu ifade ederek emeği geçen sporcuların tüm aileleri ve okul müdürü ve antrenörlerine teşekkür etti.

Gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğüne yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek şampiyonada derece alan sporcuların okulları ve isimlerinden altın madalya alan sporcular Ömer Faruk ateş Mustafa oğuz gümüş madalya alan sporcular İlayda dane melih korkmaz bronz madalya alan sporcular İrem durmaz Ogün göçlü Elif Dökmetaş Eren Ertürk







Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2014, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184