Hendekli Karateciler’den 7 Madalya

Hendek Belediyesi Karate Takımı Ankara'dan 2 Altın, 3 Gümüş ve 2 Bronz madalya ile döndü.

Hendekli Karateciler’den 7 Madalya

Ankara’da yapılan Zafer Kupası Turnuvası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı büyük başarı elde ederek 2 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya ile döndü. Başkan Babaoğlu, “Hendek Belediyesi Karate takımı ilçemizi gururlandırmaya devam ediyor” diyerek sporcuları, ailelerini ve antrenörlerini tebrik etti.

Ankara’dan 7 madalya ile döndüler

Katıldığı her turnuvada başarıya doymayan Hendek Belediyesi Karate Kulübü Takımı, 11-14 Ağustos 2022 tarihinde Ankara ilinde yapılan Zafer Kupası Turnuvası’ndan 2 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Karate Takımı Teknik direktörü Nurkan Kayacık, Ümit Atış ve Volkan Karagöz, Sporcularımızın katıldıkları her turnuva da emeklerinin karşılığını aldığını ve bizleri gururlandırmaya devam ettiklerini ifade ederken, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Bizleri gururlandırmaya devam ediyorlar

Ankara’dan madalya ile dönen sporcuların başarılarından gurur duyduğunu ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “İlçemizi çok güzel şekilde temsil eden sporcularımız katıldığı her turnuvadan muhakkak başarı ile dönüyor.  Büyük emekler sarf eden sporcularımızın azmi, mücadelesi bizi sevindiriyor. Başarılarda emeği olan sporcularımız ve aileleri başta olmak üzere Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik direktörü Nurkan Kayacık, Ümit Atış ve Volkan Karagöz hocalarımızı ve diğer tüm teknik ekibi kutluyorum. Tebrikler çocuklar" dedi.

Altın Madalya kazanan sporcular

Yusuf Eren Temizel

Sude Nemli

Gümüş Madalya kazanan sporcular

Buse Nemli

Sudenaz Arslan

Arda Berkay Dandan

Bronz Madalya kazanan sporcular

Kerem Çakıroğlu

Yiğit Eren Kaba

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184