Hendekli Özkılınç Akkuş'un Yönetiminde

Hendekli Tatangalar lideri Selman Özkılınç Sakaryaspor başkan adaylarından Uğur Akkuş'un listesinde yer alacak.

Hendekli Özkılınç Akkuş'un Yönetiminde

Sosyal medya sayfasından açıklama yapan Selman Özkılınç "Değerli Sakaryaspor’lular; Geçtiğimiz günlerde 56. kuruluş yıldönümünü kutladığımız ulu çınarımız Sakaryaspor’un kimimiz gövdesinde, kimimiz dalında, kimimiz yaprağında ama yıllardır hepimiz aynı ağacın gölgesindeyiz. Hepimizin ortak arzusu da uzun zamandır sabırla, cefayla suladığımız ağacımızın artık layık olduğu meyveleri vermesidir. Bu anlamda hiç kimsenin Sakaryaspor’un çıkarlarını düşündüğünden şüphe duymamakla birlikte, dünyada ve ülkemizde futbol kulüplerinin değişen yönetim anlayışını değerlendirdiğimizde artık Sakaryaspor camiasının da önemli bir karar arefesinde olduğunu görüyoruz.

Profesyonel bir anlayışla Sakaryaspor'umuzu yıllardır özlediğimiz ve beklediğimiz kalıcı ve sürdürülebilir finansal gelire, modern tesislere, şeffaf kurumsal yapıya ve sportif başarıya kavuşturacağına inandığım başkan adayı sayın Uğur Akkuş ve ekibince şahsıma yapılan yöneticilik teklifini kabul etmiş bulunuyorum.

Sakaryaspor bu şehrin en büyük marka değeri, bu şehrin mihenk taşıdır. Bu bilinçle amacım ve isteğim yıllardır omuz omuza verdiğimiz abilerimizin, dostlarımızın, kardeşlerimizin yani bu şehrin gerçek sahiplerinin seslerinin karar alma mekanizmasında daha gür duyulmasını sağlamaktır. Sakaryaspor'a destek ve hizmet için yer, zaman, koşul fark etmeksizin cebinden, yârinden, ömründen fedakârlık ettiğini bildiğim güzel insanların temsilcisi olmak benim için onurdur.

Bu kararı vermeden önce danıştığım, fikirlerine değer verdiğim ve destekleriyle daima güç bulduğum başta ailem olmak üzere, tüm büyüklerime, dostlarıma ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Rabbim utandırmasın. Saygı ve en koyusundan YEŞİL&SİYAH sevgilerimle" ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184