Hendek’liler Bağdatlıyı Yalnız Bırakmadı

Hendek'in yetiştirmiş olduğu en önemli değerlerinden biri olan Futbol Antrenörü Sami Bağdatlı'yı hemşehrileri, 2023-2024 futbol sezonunda görev yaptığı komşu ilçemizin süper amatör lig takımı olan Cumayeri Belediyespor'un Beyköy Belediyespor ile Cumayeri Şehir Stadyumunda oynadığı ilk karşılaşmada yalnız bırakmadı.

Hendek’liler Bağdatlıyı Yalnız Bırakmadı

Sami Bağdatlı'yı hemşehrileri, 2023-2024 futbol sezonunda görev yaptığı komşu ilçemizin süper amatör lig takımı olan Cumayeri Belediyespor'un Beyköy Belediyespor ile Cumayeri Şehir Stadyumunda oynadığı ilk karşılaşmada yalnız bırakmadı.

Hendek'in futbol anlamında en büyük markası olan Hendekspor'da ve ilçenin birçok takımında görev yapan ilçemizin başarılı teknik adamlarından Sami Bağdatlı 2023-2024 yılı futbol sezonu için Cumayeri Belediyespor'la anlaşmıştı. Düzce Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Cumayeri Şehir Stadyumunda ilk randevusuna bugün saat: 15.00'da çıktı. Cumayeri Belediyespor'un rakibi Bölgesel Amatör Lig (BAL)'dan geçen yıl düşen Beyköy Belediyespor'du. Cumayeri Belediyespor'un teknik patronu Sami Bağdatlı'yı hemşehrileri bu önemli maçta yalnız bırakmayarak onore etti.

İlk yarısı konuk takım Beyköy Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının ilk çeyreğinde penaltı kullanma şansını yakalayan Bağdat'lının öğrencileri penaltıyı kaçırsa da kaleciden dönen topu ağlara göndererek Cumayeri Belediyespor'a beraberliği getirdi.

Golden hemen sonra konuk Beyköy Belediyespor'un atağında uzaktan vurulan bir şutu kalecinin içeri çelmesi sonucunda Beyköy Belediyespor durumu 2-1'e getirdi.

Ev sahibi Cumayeri Belediyespor maçın son dakikalarında bir penaltı daha kazandı ve kazanılan penaltıyı gole çevirince maç 2-2 oldu. Uzatma dakikalarında başka gol de olmayınca, Hendek'li teknik adam Sami Bağdatlı'nın takımı Cumayeri Belediyespor, rakibi Beyköy Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak ilk haftayı 1 puanla kapamış oldu.

Öte yandan, maça ilçemiz Hendek'ten yoğun bir ilgi vardı. Bağdatlı'yı hemşehrileri ve spor camiasından dostları ilk maçında yalnız bırakmadı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor eski başkanlarından Adil Karabulut ve Zafer Çakmak, Hendekspor'un eski yöneticilerinden Murat Davarcı ve Mustafa Yılmaz, Yalova Altınova Belediyespor'un Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, Hendekspor'un eski takım kaptanı Hakan Soylu, Futbol Antrenörü Şener Gürsel ve Hicriye Mahallesi Muhtar Adayı Sinan Aksoy da maçı izleyenler arasındaydı.

Cumayeri Belediyespor'un teknik patronu hemşehrimiz Sami Bağdatlı, ilk maçlarında kendisine yalnız bırakmayarak maçı izlemeye gelen dostlarına, hemşehrilerine teşekkür ederek, yalnız olmamasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2023, 21:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
CUMAYERLİLER
CUMAYERLİLER - 5 ay Önce

Hocamızı seviyoruz inanıyoruz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184