Hendekspor 3. Lig’de Tutunamadı

Hendekspor 1 sezonun ardından Bölgesel Amatör Lig (BAL) geri döndü.

Hendekspor 3. Lig’de Tutunamadı

Deplasmanda Arnavutköy Belediyespor’a 3-1 mağlup olan 3. Lig temsilcimiz Hendekspor 1 sezon sonra tekrar Bölgesel Amatör Lig (BAL) düştü.

İlk yarı geri düştü

Başlama vuruşu ile birlikte karşılaşmaya atak başlayan Arnavutköy Belediyespor karşılaşmanın henüz 25. saniyesinde kalecinin hatasını affetmeyen Sefa kaleci Mertcan’ın ileride olduğunu görünce aşırtma bir vuruş ile takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 23. Dakikasında Arnavutköy Belediyespor kalecisi Kıvanç’ın uzun vuruşunda ceza alanına gelen topa Hendekspor’lu Sabri’nin ters vuruşu yapması sonucu top ağlara gitti ve karşılaşmanın ilk yarısı Arnavutköy Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı umutlar tükendi

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ikinci yarısında Hendekspor 54. Dakikada geliştirdiği atakta Yavuz’un golü ile farkı bire indirse de ataklarını sıklaştıran ev sahibi Arnavutköy Belediyespor’da 74. Dakikada Sefa kendisinin 2, takımının ise 3. Golünü kaydetti ve karşılaşma Arnavutköy Belediyespor’un 3-1 galibiyeti ile sona erdi.

3.Lig rüyası 1 sezonda sona erdi

Temsilcimiz Hendekspor’un deplasmanda aldığı 3-1’lik mağlubiyet ve rakiplerinin aldığı galibiyetler sonucu 3. Lig’e veda ederek Bölgesel Amatör Lig’e düştü. Büyük umutlarla 3. Lig serüvenine başlayan Hendekspor profesyonel 3. Lig’e veda ederek 1 sezonun ardından tekrar Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Arnavutköy Belediyespor: 3

Hendekspor: 1

Stad: Bolluca Stadı

Hakemler: Mustafa Hakan Belder, Abdurrahman Atabey, Gökhan Coşar, Özer Özden

Arnavutköy Belediyespor: Kıvanç, Kerem, Fuat, Sıraç, Tolga (Ömer), Sefa (Emirhan), Furkan (Samet), Mert, Çağrı (Enes), Mücahit, Osman (Burak)

Teknik Direktör: Nihat Balan

Hendekspor: Mertcan, Sabri, Yavuz, İsmail, Berkay (Hakan), Murat (Yusuf), İbrahim, Yavuzhan (Emre), Barış (Meriç), Mustafa, Burak

Teknik Direktör: İlhan Var

Goller: Dk.1, Dk.74 Sefa, Dk.23 Sabri (kk), (Arnavutköy Belediyespor) Dk.54 Yavuz (Hendekspor)

Kırmızı kart: Ethem (Hendekspor)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yazık çok yazık
Yazık çok yazık - 2 yıl Önce

Hendek spor düşmek için elinden geleni yaptı. Ve sonunda başardı düşmeyi. Ne diyelim Allah hayırlısını versin inşAllah. Ama çok yazık oldu bu kadar emeğe

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184