Hendekspor 3 Puanla Döndü

3. Lig temsilcimiz Hendekspor, deplasmanda Bergama Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Hendekspor 3 Puanla Döndü

TFF 3. Lig temsilcimiz Hendekspor, deplasmanda İzmir temsilcisi Bergama Belediyespor’un konuğu oldu, nefes kesen karşılaşmayı 3-1 kazanan temsilcimiz Hendekspor deplasmandan 3 puanla döndü.

İlk yarı nefesleri kesti

Karşılıklı ataklar ile başlayan ilk yarıda üstün oynayan taraf Hendekspor olurken, ataklarını sıklaştıran temsilcimiz 15. Dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Berkay topu ağlara gönderirken, golün ardından yan hakem uyarısı sonrası karşılaşmanın hakemi tarafından Hendekspor’un golü ofsayt gerekçesi ile geçerli sayılmadı. İptal gerekçesinin ardından karşılaşmada zaman zaman sertleşmeler olurken ataklarını sıklaştıran Bergama Belediyespor 37. Dakikada Burak’ın golü ile 1-0 öne geçen taraf oldu. Golün ardından ataklarını sıklaştıran temsilcimiz 39. Dakika Yavuz’un golü ile karşılaşmada 1-1’lik eşitliği sağladı. Eşitliğin ardından ataklarını sıklaştıran temsilcimiz 44. Dakikada Berkay’ın ceza sahası dışından mükemmel vuruşu Bergama Belediyespor karşısında 2-1 üstünlüğe ulaşırken ilk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı Hendekspor’un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

3 puan ikinci yarıda geldi

İkinci yarı ev sahibi Bergama Belediyespor’un başlama vuruşu ile başlarken, her iki takımda karşılıklı ataklarla gol yollarında etkili olmaya çalıştı. İkinci yarıda her iki takım oyuncularının da hırslı ve istekli oyunları dikkatlerden kaçmazken, karşılaşmanın 65. Dakikasında köşe vuruşu kazanan Hendekspor’da kafalardan seken topu arka direkte tamamlayan Haluk Hendekspor’u 3-1 öne geçiren golü kaydetti. Skor üstünlüğünü elinde tutan temsilcimiz Hendekspor karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte Bergama Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek TFF 3. Lig 1. Grupta 3. sıraya yükseldi.

Stad: Menemen İlçe Stadı

Hakemler: Emre Korkmaz, Hicri Yıldırım, Ayşenur Karakoç, Abdullah Murat Yoldaş.

Bergama Belediyespor: Mustafa, Yusuf, Deniz, Yusuf, Yunus, Alpay, Yusuf Can, Muhammet, Fikret, Gökhan, Burak (İsmail).

Antrenör: Murat Yoldaş

Hendekspor: Bülent, Yavuzhan, Sabri, Muharrem, Mustafa, Haluk, Yavuz (Mustafa), Burak, Enes, Berkay (Emrah), Muhammet.

Antrenör: Talip Toprak

Goller: Dk. 37 Burak (Bergama Belediyespor) Dk. 39 Yavuz, Dk. 44. Berkay, Dk. 65 Haluk (Hendekspor)

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2021, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184