Hendekspor Bahadır’a Emanet

Tek liste ile gerçekleştirilen Hendekspor Olağanüstü Kongresinde Hüdaverdi Bahadır ve Ekibi görevi devraldı.

Hendekspor Bahadır’a Emanet

26 Nisan’da yeterli çoğunluğun sağlanamaması üzerinde 4 Mayıs (Bugün) çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilen Hendekspor Olağanüstü Kongresine tek liste ile giren Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır Hendekspor’un yeni Başkanı oldu.

Hendek Belediyesi Nikah ve Kongre Salonunda gerçekleştirilen Hendekspor Olağanüstü Kongresine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, geçmiş dönem Hendekspor Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, eski Hendekspor Teknik Direktörleri, Antrenörler, Futbolcular, futbolcular ve Hendekspor Delegeleri ve Üyeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı marşının okunması sonrasında başlayan Hendekspor Olağanüstü Kongresi Divan Kurulu seçimi ile devam ederken, Kongre Divan Kurulu Hüseyin Bilgiçli, Hamit İsmailoğlu ve Abidin Dayıoğlu’ndan oluştu.

Divan’ın oluşturulması sonrası tek liste ile gerçekleştirilen Hendekspor Olağanüstü Kongresi sonunda Hendekspor Yönetimi şu isimlerden oluştu;

Başkan

Hüdaverdi Bahadır

Yönetim Kurulu Asil

Coşkun Küçük, Atilla Tezgel, Nurullah Akçay, Engin Varlıca,  Uğur Nal, Cemil Yılmaz, Ömer Gürbüz, Selman Özkılınç,  Ulvi Başpehlivan, Nevzat Öğrek.

Yönetim Kurulu Yedek

Semih Çalman, Fatih Talha Saraç, Sefa Kurban, Ömer Oruç, Tamer Ersoy, Ömer Aydın Yükselen, İbrahim Levent, Mehmet Bayram, Muhammet Eryiğit, Kaan Coşkun, Emre Yeğin.

Denetim Kurulu Asil

Ayhan Güler, Selami Keskin, Sedat Demirel

Denetim Kurulu Yedek

Ömer Çevik, Metin Çelen, Hüseyin Çamur.

Kaya’dan teşekkür

Kongrede konuşan eski Başkan Murat Kaya teşekkür konuşmasında, Olağanüstü Kongremizin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Ben ve arkadaşlarım Hendekspor’u emanet aldığımız günden bu yana sportif başarılara taşıma azim ve heyecanı yanında İlçemizi  ulusal marka değeri olan kulübümüzü en iyi şekilde temsil etme sorumluluğu içinde olmaya çalıştık. Görevimiz süresinde kendisini ve emeğini eksik etmeyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, gecesini gündüzüne katan yönetim kuruluna, siz Hendekspor sevdalılarına, Basınımıza ve bugüne kadar kulübümüze

hizmet etmiş ve edecek olanlara şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum ifadelerine yer vererek yönetim kurulu üyelerine plaket takdiminde bulundu.

Daha iyi bir Hendekspor

Dilek ve temenniler bölümünde Hendekli Antrenör Şener Gürsel, Hendekspor Olağanüstü Kongre haberini aldıktan sonra bizlerde Hendekli gençler olarak çevremizdeki işadamları ile birlikte yönetim oluşturduk fakat daha sonra Yönetim ve Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu ile görüştükten sonra şu anda seçilmiş olan mevcut Yönetimin karşısında olmaktansa birlikte olup daha iyi bir Hendekspor olacağı konusunda karar verdik, başarılar diliyoruz diye konuştu.

Başkan destek vermiyor diyecek kimse tanımıyorum

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ben hayatım boyunca Amatör ve Profesyonel futbol kulübünde oynamadım. Buradaki birçok arkadaşım futbolun içinden geliyor. Futbol oynamadım ama sporun içinden geliyorum, 30 yıl bir fiil spor ile uğraştım. Ben Kulüp Başkanı değilim, Belediye Başkanıyım. İlçemizde spor kulüplerine talepleri doğrultusunda karınca kararınca Belediyemizin imkanları doğrultusunda maddi ve manevi, ulaşım, teknik malzeme vb. desteklerde bulunduk. Belediye’den hiçbir şey alamadık, Başkan bize destek vermiyor diyebilecek kimseyi tanımıyorum diye konuştu.

Destekten kaçmadık

Hendekspor markasına tüm Hendek’in temsil edildiğine inandığım, renklerine gönül verdiğim, ben kendimi bildim bileli mahalledeki büyük amcamıza sonrasında kendi başımıza devam etme kaydıyla en az 40 yıldır Hendekspor’un, Hendek Gençlikspor’un, Esnafspor’un, Tepecikspor’un maçlarına bizzat iç ve dış sahalarda giden bir kardeşiniz olarak Hendekspor’un varlığına inanan, daha iyi yerlere gelmesine inanan bir insan olarak bütçemizin şartları, arkadaşlarımızın, kulüp yöneticilerimizin, kulüp başkanlarının talepleri ve Hendekspor’un daha iyi yerlere gelmesi adına maddi manevi hiçbir destekten kaçınmadık. Seçilen yeni yönetimimize başarılar diliyorum ifadelerine yer verdi.

Bahadır maziye götürdü

Kongre sonunda Hendekspor Başkanı seçilen Hüdaverdi Bahadır yaptığı konuşmada, 1989 yılında Zonguldak’tan tayinim çıktığı zaman Hendek Atatürk Stadında çalışmaya başladım. Ogün rahmetli Kamil Kamışoğlu Belediye Başkanımız, Halil Üstündağ ve İsmail Tor. Biri gelirler müdürü diğeri zabıta müdürü. Rahmetli Parlak hoca Halk eğitim Müdürü biz onlarla Hendek’teki Sportif faaliyetleri yürütmeye çalıştık o zamanlar Halk Eğitimden destek alırdık. Tesis yok. Rahmetli Kamil abiye dedik böyle böyle oda bugüne kadar bizden böyle bir şey isteyen olmadı sen nerden çıktın dedi. Dedim yeni geldim, Allah razı olsun desteği gördük. Hendekspor’da o günlerde hedef konmuştu 3. Lig. O gün Kerim abi yöneticiydi o zaman bu ağabeyler o günkü camia bir şeyler yapmaya çalıştı ancak yapılan kulisler ile biz bunu geçemedik ifadelerine yer verdi.

Hep birlikte Hendekspor’a sahip çıkacağız

Hendek kendi yağı ile kavrulan, ilçe siyaseti, spor’u ile Hendek kendi yağıyla kavrulan bir ilçedir bunu böyle bilelim. 3. Lig’in bir çok defa kapısından döndük. Tavşanlıdan döndük, Kütahya’dan döndük. Şanssızdık döndük, yenildik döndük ,Tekirdağ’dan döndük. Eğer biz Hendek’te birlik olursak benimle birlikte burada seçilmiş olan 13 Yöneticinin bir muhalefeti olmayacak. Muhalefet Hendeklinin ruhu ile Hendeklinin birliğiyle olacak. Belediye Başkanımızda, eski Hendekspor Başkanlarımız da, sokakdaki eski Futbolcumuzda Hendekspor’a sahip çıkacak diyerek hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Konuşmaların ardından Hendekspor Yönetimi ve Misafirlerin toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile Kongre sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2023, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184