Hendekspor Beşledi

3. Lig temsilcimiz Hendekspor sahasında Sancaktepe futbol Kulübünü 5-0 mağlup etti.

Hendekspor Beşledi

3. Lig temsilcimiz Hendekspor sahasında Sancaktepe Futbol Kulübü’nü konuk etti.

Konuk ekip Sancaktepe Futbol Kulübünün başladığı karşılaşma karlılıklı ataklarla başlarken, karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 3. dakikada Hendekspor’dan geldi fakat pozisyondan yararlanamadı. 13. dakikada konuk ekip Sancaktepe, Hendekspor kalesinde tehlike oluştururken 26. dakikada Hendekspor Yavuz ile yakaladığı pozisyondan yararlanamadı.

İlkyarı 2-0 sona erdi

28.Dakikada gelişen atakta İlkay’ın şutu direkten dönerken 44. Dakikada gelişen atakta İskerder’in golü ile Hendekspor 1-0 öne geçti. Golün hemen ardından ataklarını sıklaştıran Hendekspor 45. dakikada geliştirdiği atakta İlkay ile farkı 2’ye çıkardı ve karşılaşmanın ilk yarısı Hendekspor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Hendekspor ikinci yarı coştu

Hendekspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ikinci yarısına Hendekspor atak başlarken, Hendekspor’un 47. dakikada geliştirdiği atakta Mustafa Şalış ile skoru 3-0'a getiren golü kaydetti. Ataklarını sıklaştıran Hendekspor 51. dakikada Enes Tok ile skoru 4-0’a getirirken üstün oyununu sahaya yansıtan temsilcimiz atak üstüne atak geliştirirken 64. dakikada kornerden gelen topla buluşan Sabri’nin kafa vuruşunda top kale çizgisinden çıkarılırken, ataklarını sıklaştıran Henedekspor 78. dakikada Yavuz’un golü ile karşılaşmanın skorunu belirledi.

Hendekspor:5

Sancaktepe F.K:0

Stat: Hendek Atatürk

Hakemler: Ömer Kocabey, Mehmet Ali Vardar, Hakan Dursun, Oğuz Karadağ

Hendekspor: Bülent(Mertcan), Hakkı, Yavuzhan(Emirhan), Sabri(M.Meriç), Mustafa Kara, Yavuz, İlkay(Selahattin)), Enes(Y.Kaan), İskender, Mustafa Şalış, M.Burak

Teknik Sorumlu: Talip Toprak

SancaktepeF.K:Yusuf,M.Akif(Muhammet),Berkay,E.Ahmet,Kaan,K.Tekin,Anıl(Gürkan),Ulaş(Doğan),C.Can(Mükail),,Doğan(Emir), Y.Selim

Teknik Sorumlu: Armağan Turhan

Goller: Dk 44 İskender Dk 45 İlkay Dk 47 Mustafa Şalış Dk 51 Enes Dk 78 Yavuz(Hendekspor)

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2021, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184