Hendekspor Çilimli Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Temsilcimiz Hendekspor Hendek Suni çim sahada yaptığı antrenmanla Pazar günü oynayaçak olduğu Çilimli Belediyespor maçına hazırlanıyor.



Bölgesel Amatör Lig (BAL) Temsilcimiz Hendekspor yaptığı antrenmanla Çilimli Belediyespor maçına hazırlanıyor.

Deplasmanda oynayacak olan temsilcimiz Hendekspor'un karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılması gerekiyor.

Bursa Zaferspor’la karşılaşacak olan 1877 Alemdağspor'un Bursa'da mağlup olması ve Hendekspor'un galip gelmesi durumunda Hendekspor 10. Grubu Lider olarak tamamlayacak.

Anreman sonrası açıklamalarda bulunan Hendekspor Antrenörü Ümit Metin Yıldız, b
u periyodun son haftası diyelim, öyle umut ediyoruz. Play-Off oynamayı çok istiyoruz. Tabi bu bizim elimizde olan birşey değil. Biz kendi işimizi yapıp, Bursa Zaferspor-Alemdağ maçından da bizim lehimize gelecek bir sonucu beklemek zorundayız.

Beylerbeyi maçıyla başlayıp, Beşyüzevler maçıyla devam eden ö
nemli bir avantajı kaçırdık.

Çok fazla bundan sonra geçmişe dönmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Dediğim gibi bu hafta maçı kazanıp, Bursa'dan gelecek bir haberi bekleyeceğiz ama hem oyunun temiz olması adına hem de bizim hiç hesapta olmadığımız kayıplar oldu. Futbolun içinde olan şeyler bunlar.

Hakettiğimizi düşünüyorduk, tabi Alemdağ'da çok ciddi mücadele içinden geçiyor hala geçmekteler. Bütün takımlar kendilerinin çok fazla hakettiklerini düşünüyor. Bende bu oyuncu grubunun, kentin, yönetimin bu işi çok fazla hakettiğine inanan bir teknik adamım. Ama dediğim gibi artık koşullar bizim dışımızda gelişecek ve biz kendi işimizi yapıp ordan lehimize bir sonuç gelmesini bekleyeceğiz.

Hendekspor’da cezalı futbolcu bulunmazken, 2. Kaptan Fatih Çiçek’in sakatlığının devam ettiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2019, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184