Hendekspor'da Hareketli Zamanlar Yaşanıyor

Bölgesel Amatör Lig'den TFF 3.Lig'e çıkma başarısını gösteren temsilcimiz Hendekspor'da hareketli zamanlar yaşanıyor.

Hendekspor'da Hareketli Zamanlar Yaşanıyor

Olağan kongresini gerçekleştirmek için hazırlıklarını yapan Hendekspor yönetimi diğer yandan da transfer ve kamp sürecini yürütüyor. İşte Mavi-siyahlılardaki son gelişmeler...

Bölgesel Amatör Lig final mücadelesinde Çilimli Belediyespor’u 4-1 yenerek şampiyon olan Hendekspor'da şampiyonluk kutlamaları erken bitti. Yönetim zaman kaybetmeden takımı TFF 3.Lig'e hazırlamak için işe koyuldu.

Sakaryaspor'dan sonra şehrimizi profesyonel liglerde temsil edecek bir başka takım olan Hendekspor kulübünde olağan kongre gerçekleşecek. Ağustos ayında yapılması planan Hendekspor Seçimli Olağan kongresinde mevcut başkan Adil Karabulut dışında aday olması beklenmiyor.

Mevcut Kadro Korunmak İstiyor Ama....

Şampiyon olan kadroyu korumak isteyen Hendekspor yönetiminin elini ise kurallar bağlıyor. TFF'de yer alan 'Amatör futbolcular için belirlenen tescil dönemlerinin birinde amatörlüğe dönüş yapan futbolcular, takip eden ilk transfer ve tescil döneminde yeniden profesyonelliğe geçiş yapamazlar.' maddesi sebebiyle Halil Akhan, Burak Toker, Onur Demir ve Kerim Deler gibi isimler bu sezon Hendekspor formasıyla 3.Lig'de forma giyemeyecekler. Takım kaptanı Hakan Soylu'da futbolu bırakma kararı aldı. Kiralık olan kanat oyuncusu Muhammet Çetin'de takımına geri dönecek. Kaleci Bülent Sağlam'da bu kapsamda takımdan zorunlu şekilde ayrılacak isimlerden biri.

Mavi-siyahlı yönetim ise bu isimlerin yerini doldurmak için şimdiden çalışmaları başladı. Özellikle başka takımlarda forma giyen ve şehrinin takımlarında oynamak isteyen Sakaryalı isimlere yönelen Hendekspor yönetimi başkan Adil Karabulut önderliğinde bir çok ismi de belirledi.

Sezon Hendek'te Açılacak Bolu'da Devam Edecek

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Talip Toprak ile yola devam etme kararı alan Hendekspor, sezona 26 Temmuz Pazartesi günü Hendek'te başlayacak. Sonrasında takımı Bolu'da 10 günlük bir kampa götürecek olan Hendekspor yönetimi duruma göre 3.etap kampını gerçekleştirecek.

Hendek Atatürk Stadyumu Yetişebilecek Mi?

Maçlarını Hendek Atatürk Stadyumu'nda oynamak isteyen mavi-siyahlılar eksikleri tamamlamak için hızlı bir şekilde çalışıyor. 4 Eylül'de sezona başlayacak olan Hendekspor'da yönetim 45 günlük gibi bir süre zarfında stadyumdaki turnike ve odalar gibi eksik noktaları tamamlamak istiyor. Eğer stadyumun yetişmemesi durumunda ise ilk haftalarda Akyazı Stadı'nda sezonun ilk maçları oynanacak.

"Bizim İçin Bir Saat Bile Değerli"

Spor264 editörlerine konuşan Hendekspor başkanı Adil Karabulut, "Biz Hendekspor ile zor olan bir şeye imza attık. Sakarya'daki genel anlamda bize destek olan insanları gördükçe daha da mutlu olduk. Bu işimizi daha dikkatli ve özenli yapmamız için bizi motive ediyor." ifadelerini kullandı.

Mevcut takımın durumu hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Karabulut, "TFF'deki amatör-profesyonel futbolcu prosedüründen ötürü bir çok futbolcumuzla zorunlu bir ayrılık yaşayacağız. Ama asıl amacımız takımdaki 25 altı futbolcuları tutarak genç bir kadro oluşturmak. Gönül ister ki mevcut kadroya 2-3 takviye yaparak yol devam edelim ama talimatlar belli." dedi.

Transferlerde asıl hedeflerinin Sakaryalı isimler olduğunu vurgulayan başkan Adil Karabulut, "Belirlediğimiz ve görüştüğümüz isimler var. Ama genel anlamda takımımızı Sakarya doğumlu olup, şehrimizde forma giyemeyerek başka takımlarda bulunan isimlerle güçlendireceğiz. Tabi ki bu futbolcularımızın da şehrinin takımında oynamak istiyor olması gerekli. Sakaryaspor'da forma şansı bulamayan isimleri de hocamız ve teknik kadromuzla değerlendirdikten sonra takımıza dahil edebiliriz." sözlerini kullandı.

Başkan Karabulut sözlerini, "Bizim bir saatimiz bile değerli. Kupayı alıp Hendek'e geldik, ertesi gün çalışmalara başladık. O yüzden her günü ve her saati en iyi şekilde hazırlanmak için değerlendirmeye çalışıyoruz" şeklinde bitirdi.

Erhan KAYTANBAY'IN HABERİ

Medyabar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184