Hendekspor'dan Golsüz Prova 0-0

Sezon hazırlıklarını aralıksız devam eden 3.lig temsilcimiz Hendekspor, Bolu'da Çankaya FK ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 eşitlik ile tamamlandı.

Hendekspor'dan Golsüz Prova 0-0

Yaklaşan sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Hendekspor, hazırlık maçında Çankaya FK ekibi ile karşılaştı. Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk devresinde gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıda da orta mücadelesi şeklinde geçen ve mücadelede her iki ekipte bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşma başladığı gibi 0-0'lık skorla tamamlandı. Antrenör Talip Toprak, 90 dakikada birçok isme şans verirken, oyuncularının mücadelesinden memnun kaldı.

Kupada rakip Batman

TFF 3. ligde mücadele edecek temsilcimiz Hendekspor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi belli oldu. Aralarında bu yıl TFF 3.ligde mücadele edecek temsilcimiz Hendekspor'un da bulunduğu Ziraat Türkiye Kupası’nda 1. Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu.

TFF Başkan Vekili Ali Düşmez’in yer aldığı kura çekiminde Hendekspor, Batman Petrolspor ile eşleşti. 7-9 Eylül’de oynanacak 1. Eleme Turu müsabakası Batman'da oynanacak. Maç saati ise ilerleyen günlerde belli olacak.

STAT: Bolu otel sahası

Hakemler: Taner Şan, Barış Kolcu, Ahmet Eraslan

Çankaya Fk: Hüseyin, Salih, Rahmi, Kadir, Erdi, Haydar, Mücahit, Salim, Hacı, Nurettin, Emir

HENDEKSPOR: Mertcan(Ehat), Burak Balcı(Emirhan), Burak(Sabri), Mert Meriç(Hakkı), İskender(Yavuzhan), Oğuzhan(Yusuf Kaan), Muharrem Efe(Enes), Mustafa Kara(Emre), Emrah, Berkay(Yavuzham), Mustafa Salış

Antrenör: Talip Toprak

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184