Hendekspor Deplasmandan Puanla Döndü 3-2

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Hendekspor ligin güçlü ekiplerinden Bartınspor ile karşı karşıya geldi. Lacivert Mavililer 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-2 beraberlikle ayrılmayı başardı.

Hendekspor Deplasmandan Puanla Döndü 3-2


BAL 10. Grup beşinci haftasında Hendekspor deplasmandaBartınspor'a konuk oldu. Bartın Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakanın hemen başında  ev sahibi ekip Muhammed'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin 42'inci dakikasında Muhammed yeniden sahneye çıkarak takımını 2-0 öne geçirdi.

İkinci yarıya daha istekli başlayan Hendekspor  54'üncü dakikada Hakan Soylu'nun attığı golle farkı bire indirdi. Oyunun kontrolünü eline alan temsilcimiz bu golden kısa bir süre sonra 58'inci dakikada yine Hakan Soylu ile eşitliği yakaladı. Beraberlik golünün ardından rakibe üstünlük kuran Lacivert Mavililerin galibiyet için yüklendi.

Karşılaşmanın 2-2 beraberlik ile bitmesi beklenirken Hendekspor 90+2'de Özkan'nın attığı golle 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrılmayı başardı.

Bartınspor-Hendekspor: 2-3

Hakemler: Oktay Koçak, Utku Gök, Enes Berk Güçlü

Bartınspor: Hakan*, Emrah**, Murat*, F.Sercan*, Metehan*, Şerif* (Doğukan), Muratcan *(Şükrü), L.Berk (Çağdaş), Muhammed***, Gökhan*, Osman*

Teknik Sorumlu: Telat Özden

Hendekspor: Oğuz Kaan***, Tolga***, D.Hüseyin*** (Sercan**), Hakkı***, Mustafa***, Fatih***, Özkan***, Onur***, Serdar***, Hakan **(Ferhat), Gökhan***

Teknik Sorumlu: Mehmet Ali Honca

Goller: Dk.6 (Pen.)-42 Muhammed (Bartınspor), Dk.53-56 Hakan Soylu, Dk.90+1 Özkan (Hendekspor)

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2018, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184