Hendekspor Deplasmandan Puansız Dönüyor

Hendekspor deplasmanda Burhaniye Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu.

Hendekspor Deplasmandan Puansız Dönüyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor deplasmanda Burhaniye Belediyespor'un konuğu oldu.

Hendekspor Cengiz’i unutmadı

Karşılaşma öncesi trafik kazasında hayatını kaybeden Hendekspor Genel Kaptanı Numan Cengiz’in vefatının 3. yıl dönümü anısına Hendeksporlu Futbolcular Unutmadık yazılı tişörtlerle sahaya çıkarak vefa örneği sergilediler.

İlkyarı Burhaniye üstünlüğü

Karşılaşmanın başlama vuruşu ile birlikte atak başlayan ev sahibi Burhaniye Belediyespor 1. dakikada Alihan'ın golü ile 1-0 önde geçerken, 26. dakikada Muhammed Can girdiği ikili pozisyonda gözüne aldığı darbe sonrası sakatlanarak oyundan çıktı ve karşılaşmanın ilk yarısı Burhaniye Belediyespor'un 1-0 üstünü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan Hendekspor 47. dakikada Oğuzhan'ın golü ile skora dengeye getirirken, berberlik golü sonrası ataklarını sıklaştıran Burhaniye Belediyespor, 50. dakikada Kadir'in golü ile tekrar öne geçerken 61. dakikada Kadir kendisinin ve takımının 3. golünü kaydederek farkı ikiye çıkardı.

Karşılaşmanın 90+3. dakikasında Hendekspor’da Ümit Koz farkı bire indirsede karşılaşmada başka gol olmadı ve ev sahibi Burhaniye Belediyespor sahadan 3-2 galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

Burhaniye Belediyespor: 3

Hendekspor: 2

Saha: Burhaniye Spor Toto Stadyumu

Burhaniye Belediyespor: Kemal, Alihan(Ramazan), Talha, Halil, Burak, Muhammet, Mustafa, Yusuf(Oğuzhan), Kadir(Hakan), Altan(Usalp), Berk

Teknik Sorumlu: İsmail Yalçın

Hendekspor: Gökhan, Oğuzhan, Muhammed(Maksut), Vural, Barın(Osman), Bulut, Samet, Ümit, Fikret, Mustafa, Okan

Teknik Sorumlu: Cevdet Nail Sancaklı

Goller: Dk 1 Alihan, Dk 50, 61 Kadir (Burhaniye Belediyespor), Dk 47 Oğuzhan, Dk 90+3 Ümit (Hendekspor)

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2024, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184