Hendekspor Dört İsimle Anlaştı

Devre arası hazırlıklarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendekspor 4 transfer gerçekleştirdi.

Hendekspor Dört İsimle Anlaştı


Hendek Vanilia Restaurantta düzenlenen transfer tanıtımında Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Hendekspor Başkanı Adil Karabulut ve Yönetimi devre arasında eksikliklerini giderek 4 futbolcu ile anlaşmaya vardı ve transferleri tanıttılar.
Hendekspor, Manavgat Belediyespor’dan 28 yaşında ki Forvet Ayvaz Koç, İlimtepe Kullarspor’dan 22 yaşında ki orta saha oyuncusu Yahya Kemal Baki, Halide Edip Adıvarspor’dan 22 yaşında ki üç yönlü oyuncusu Furkan Ulus ve geçtiğimiz yıl Altınovaspor forması giyen Hendekli defans oyuncusu Kemal Bağdatlı ile anlaşmayı vararak transferi de kapattı.
Hendekspor Kulübü Başkanı Adil Karabulut ikinci yarının ilk maçı olan Kütahyaspor maçının önemine vurgu yaparak ilk maçta konuk edecekleri Kütahyaspor maçından galip ayrılmayı arzuladıklarını söyledi ve Hendekspor’un ikinci yarıda başarılı olması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.
Transfer olan Sporcular Hendekspor gibi marka bir takıma gelmenin mutluluğunu belirterek takımın başarısı için ter dökeceklerini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2020, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184