Hendekspor Düşüşe Geçti

Hendekspor sahasında konuk ettiği Belediye Kütahyaspor’a 3-1 mağlup oldu.

Hendekspor Düşüşe Geçti

3. Lig 1. Grup temsilcimiz Hendekspor Hendek Atatürk Stadında konuk ettiği Belediye Kütahyaspor’a 3-1 mağlup olarak düşme hattına geriledi.

Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan taraf Belediye Kütahyaspor olurken, 10. dakikada geliştirilen atakta Hendekspor kalecisi Mercan’ın hatasını affetmeyen Enes Belediye Kütahyaspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Golün ardından Hendekspor skora denge getirmek istese de yakaladığı pozisyonları golle sonuçlandıramazken ataklarını sıklaştıran Belediye Kütahyaspor Enes’in golü ile farkı ikiye çıkardı ve karşılaşmanın ilk yarısı Belediye Kütahyaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarı yetmedi

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Hendekspor olurken, 51. dakikada geliştirdiği atakta serbest vuruş kazanan Hendekspor Sabri’nin golü ile farkı bire indirdi.

Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Belediye Kütahyaspor 90+2’de Muhammed’in golü ile tekrar farkı ikiye çıkarttı ve karşılaşma Belediye Kütahyaspor’un 3-1 galibiyeti ile sona erdi.

Taraftarlar tepki gösterdi

Karşılaşma sonunda Hendekspor’lu taraftarlar Hendekspor Yönetimi ve Futbolculara oynanan kötü futbol ve alınan sonuç nedeniyle tepki gösterirken, stad çıkışında da Belediye Kütahyaspor Yöneticileri ile kısa süreli tartışmalar yaşandı.

Hendekspor: 1

Belediye Kütahyaspor: 3

Stad: Hendek Atatürk Stadı

Hakemler: Burak Demirkıran, Çağlar Mehmet Uludağ, Selçuk Gökgöz, Turan Çakıl

Hendekspor: Mertcan, Sabri, Yavuz, İsmail (İlkay), Berkay, Murat, İbrahim, İskender, Barış, Mustafa (Yavuzhan), Burak (Emre)

Teknik Direktör: İlhan Var

Belediye Kütahyaspor: Hasan, Erdinç, Emrah, Tuncay (Ali A.), Muhammed, Enes (Enes N.), Ali (Talha), Bilal (Oğuzhan), Veli, İsmail, Furkan (İsmail D.)

Teknik Direktör: Özcan Sert

Goller: Dk.31 Sabri( Hendekspor) Dk. 10, 30 Enes, Dk. 90+2 Muhammed (Belediye Kütahyaspor)

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2022, 18:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim baysel
İbrahim baysel - 2 yıl Önce

Allah’ını sorsan başka kaleci bulamadınız mı ya ne olur hocam ya amatör daha böyle bir hata yapmaz adam ya amatör da dahil ya yüreğinle oynamayın 22 tane çocuk ya 22 tane yüreğinde oynamıyor bunlar ya yürekleriyle ya yazık günah ya bir daha bu takımı ile çıkamaz ya çıkamaz yani yarın öbür gün hepsi çekip gidecek gene hüsranı buradaki gençler çekecek buradaki altyapı çekecek vAllahi Allah ne diyim oruçlu oruçlu eğer bu takımı kim it küme düşürürse Allah ondan hesabını sorar bu benim kalben dileğim kim olursa olsun

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184