HENDEKSPOR EVİNDE RAHAT

Süper Amatör küme mücadelesinde Yeni Hendekspor evinde Demirspor’u konuk etti.

HENDEKSPOR EVİNDE RAHAT


Saha zemininin çok kötü olması nedeniyle her iki takım oyuncuları futbol oynamakta zorluk çekerken sık sık futbolcular kendisini yerde buldu. Patates tarlasını andıran bir görüntüde karşılıklı ataklarla başlayan maçın 40.dakikasında Yeni Hendekspor Fatih’in kaydettiği golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında her iki takım kötü saha zeminine rağmen kıyasıya mücadele etti. Maçın 83.dakikasında Hüseyin’in kaydettiği golle Yeni Hendekspor farkı ikiye çıkardı. Maçta başka gol olmayınca Yeni Hendekspor sahadan 2-0 galip ayrılarak sezonun ikinci yarısına galibiyet ile başladı.

Maç sonunda spor camiasının sevilen isimlerinden Rıdvan Kırval Demirspor takımı ve yöneticilerini Köşk lokantasında ağırlayarak yemek verdi.

Demirspor kulüp yöneticileri, Teknik heyet ve futbolculara verdiği yemekte bol bol sohbet eden Rıdvan Kırval Demirspor’a başarılar diledi. Demirspor Yöneticileri ve Futbolcular misafirperverlik örneği gösteren Kırval’a çok teşekkür ettiler.



Yeni Hendekspor: 2
Demirspor: 0

Hakemler: Mükremin Üzer, Hasan Şatır, Hüseyin Kaçar

Yeni Hendekspor: Mustafa, Seyfullah, Vural, Bekir, Bahadır, Özkan, Kemal (Onur) , Hasan, Semih(Savaş) , Fatih, Hüseyin (Mesut)

Antrenör: Sami Bağdatlı

Demirspor: Tolga, Eyüp, Arda (Aydın), Samet, Mertcan, Mirsad, Enes, Fırat (Kubilay), Mehmet, Emre, Ercan (Cevat)

Antrenör: Metin Kaya

Goller: Dk.40 Fatih, Dk.83 Hüseyin  (Y.Hendekspor)


Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2014, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184