Hendekspor Farklı Kazandı

Kamp hazırlıklarını sürdüren Hendekspor hazırlık karşılamasını 4-1 kazandı.

Hendekspor Farklı Kazandı

Bolu’da kamp hazırlıklarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor, yeni Teknik Direktör ile çıktığı hazırlık maçından 4-1 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Kaynaşlı Belediyespor ile karşı karşıya gelen Hendekspor’da ilk 11’de 4 genç oyuncu yer alırken, alt yapıdan yetişen stoper Bedirhan Atabek’in performansı dikkatlerden kaçmadı.

İlk yarı 3 gol

Karşılaşmaya iyi başlayan Hendekspor 21. ve 25. Dakikada Okan Demir ile farkı ikiye çıkardı. İlk yarının son dakikasında Ümit Koz’un kaydettiği golle Hendekspor ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

Mert skoru belirledi

Maçın ikinci yarısında Hendekspor farklı 11 ile sahaya çıktı. Kaynaşlı Belediyespor 66. dakikada Berat Vandal ile farkı ikiye düşürürken, karşılaşmanın son dakikalarında oyun hakimiyetini elinde tutan Hendekspor 87. Dakikada Mert Özkaptan’ın penaltıdan kaydettiği golle farkı üçe çıkararak sahadan 4-1 galip ayrılan taraf oldu.

Futbolcular izne ayrıldı

Bölgesel Amatör lig başlangıcının 15 Ekim’e uzamasının ardından Hendekspor kamptan ayrıldı ve dört günlük izne ayrılırken, Hendekspor Kulüp Başkanı Hüdaverdi Bahadır, Yönetimi ve Hendekspor taraftarları da hazırlık karşılaşmasında Hendekspor’u yalnız bırakmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184