Hendekspor Fırsat Tepti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor sahasında Yenişehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Hendekspor Fırsat Tepti



Karşılaşmaya iyi başlayan Hendekspor 4. dakikada Serdar'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Karşılıklı atakların ardından maçın ilk yarısı Hendekspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılıklı ataklarla başlayan k
arşılaşmanın ikinci yarısının 70. dakikasında konuk takım Yenişehirspor Belediyespor Cüneyt'in kaydettiği golle skora dengeyi getirdi.

Golün ardından Hendekspor'lu Kadir ikinci sarı kart'ın ardından kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, sahada ter döken bir çok oyuncunun sarı kart görmesi ile sahadaneredeyse sarı kart görmeyen oyuncu kalmaması taraftarların tepki göstermesine neden oldu.

Karşılaşma sonunda Hendekspor evinde konuk ettiği Bursa temsilcisi Yenişehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak sahasında yakaladığı büyük bir avantajı teperek yara aldı.

Güveniyoruz

Babaoğlu, “Hendeksporumuz kendi sahasında taraftarı önünde güzel bir mücadele ortaya koydu. Tüm Hendek gibi bizde, Hendekspor’un hep kazanmasını ve hep 3 puanla sahadan ayrılmasını istiyoruz. Bugüne baktığımız zaman kaybetmemekte çok önemli. O yüzden bu maçta alınan 1 puanı çok değerli buluyorum. Takımın sezon başından bu yana form grafiğinin yükseldiği görülüyor. Şuan Hendekspor 14 puanla 5.sırada yer alırken, 6 haftadır kaybetmiyor. Biz Hendeksporumuza güveniyoruz” dedi.


Yöneticiler Gazetecilerin üzerine yürüdü

Maç sonunda Hendekspor Kulübü Başkanının Sakarya Yenigün Gazetesi Temsilcisi Hasan Öztürk’le tartışarak “siz kimsiniz, size hesapmı vereceğiz” diyerek terslemesi sonrasında karşılaşma esnasında kırmızı kart görerek sahadan atılan Futbol Şube Sorumlusu ise Gazeteci Öztürk’ün üzerine yürümesi büyük tepki çekerken, Vatandaşların araya girmesi ile tartışmanın büyümemesi engellendi.

Hendekspor: 1
Yenişehir Belediyespor: 1

Hakemler: Emre Koç, Neslihan Koç, Kağan Kaynak, Sema Suer


Stad: Hendek Atatürk


Hendekspor: Osman, Kadir, Onur, Hakkı, Fatih, Errad, Mehmet (Mirzacan), Serdar, Gökhan Ünver (Emrah), Doğukan ( İ. Hakkı), Gökhan Demir

Antrenör: Sami Bağdatlı

Yenişehirspor: Eyüp, Emir, Hüseyin, E. Orhan, Taha, Feyyaz, Cüneyt, Tolga (Talha), Metehan, Emirhan (Doğucan), Mert (Bartu)

Antrenör: Sadri Güler


Goller: Dk. 4 Serdar (Hendekspor), Dk. 70 Cüneyt (Yenişehir Belediyespor)


Kırmızı Kart: Dk. 79 Kadir (Hendekspor)












Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2019, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184