Hendekspor Hazırlık Maçını 5-0 kazandı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını oynadı.

Hendekspor Hazırlık Maçını 5-0 kazandı

Talip Toprak Maç öncesi yaptığı Açıklamada, Denenmeye gelen genç oyuncularımızı onların son durumlarını görmek için onlar için bir karar vermemiz gerekiyor kadromuz şu anda 27 kişi ben onları 22 kişiye geriletmek istiyorum oyuncuları büyük sahada görmeden bir karar veremiyorum onların hakkında bu maçı o amaçla  oynuyoruz iki kişilik bir ilave yer bırakmak istiyorum extra bir yer bırakmak istiyorum ihtiyacımız olursa transfer yapabilmek için onun içinde genç oyuncuların sayısını azaltacağız dedi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını Süper Amatör Ekiplerinden Sakarya Caddesiyle oynadı.

Genç bir kadroyla sahaya çıkan Hendekspor  Sakarya Caddesi spor’a göre daha üstün futbol sergileyen Hendekspor 30.Dakika Emre kazandığı gol ile İlk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İkinci devre gol şov

Karşılaşmanın ikinci devresine ise hızlı giren Hendekspor, 55’te Muhammet ile skoru 2-0 yaptı. Etkili oyununu sürdüren ve ataklarını sıklaştıran Hendek temsilcisi, 5 dakika sonra 60.dakikada bu kez Selahattin ile golü buldu ve skor 3-0 oldu. Kalan bölümde rakibine şans vermeyen ve üstünlüğünü kabul ettiren Mavi-Siyahlılar, 70.dakikada Berat ve 75’te Yusuf ile 5 dakikada 2 gol daha buldu ve rakibini 5-0 mağlup etti. Hendekspor, sergilediği futbolla lig öncesi olumlu sinyaller verdi.

Saha: Hendek Suni çim

Hakem: Mustafa Levent

Hendekspor: Serdar, Yusuf Parlar, Hakkı, Yavuz, Sercan, Emre, Burak, Yusuf Dede, Enes, Muhammed Emin, Berat, Onur, Emir Han, Selahattin, Muhammed Kızılyar

Antrenör: Talip Toprak

Sakarya Caddesi: Ahmet, Efe, Tarık, Halil, Mert, Eren, Tahir Can, Furkan Can, Olgun, Talha Çakmak, Mert, Haktan, Talha Taş,

Antrenör: Melih Uzunözmen

Goller: Dk 30 Emre Dk 55 Muhammed Kızılyar Dk60 Selahattin Dk 70 Berat Dk 75 Yusuf Dede

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184