Hendekspor İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı

Mavi-siyahlı takım, ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı

Hendekspor İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı


BAL’da ilk yarıyı üçüncü sırada bitiren Hendekspor, ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Antrenör Sami Bağdatlı nezaretinde antrenmanlarına başlayan mavi-siyahlı takımda moraller yüksek.

Devre arası ilk Antrenmanını Kulüp Başkanı Adil Karabulut ve Yöneticiler birlikte izlediler.

Hazırlıklar başladı

Hendekspor, Bölgesel Amatör Lig’de ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı idmanla start verdi. Antrenör Sami Bağdatlı nezaretinde tatilin ardından idmanlarına başlayan mavi-siyahlı ekipte Bedirhan Belat ve kaleci Talha Gedikoğlu takımdan ayrıldı. 19 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı öncesinde morallerin yüksek olduğu Hendekspor’da hedef, grubu birinci olarak tamamlamak.

Hedefe ulaşacağız

İlk yarıyı 26 puanla üçüncü sırada bitiren Hendekspor, lider Kütahyaspor’la açacağı ikinci yarı öncesi iddialı, Kadrosuna takviyeler yapmak için görüşmelerini de sürdüren mavi-siyahlı takımda Antrenör Sami Bağdatlı, işlerin yolunda gittiğini söyledi. Antrenör Bağdatlı, İkinci yarı hazırlıklarına başladık. İlk yarıda yaptığımız hataları tekrarlamadan yapacağımız takviyelerle hedefimize ulaşmaya çalışacağız dedi.

Hendekspor Kulübü Başkanı Adil Karabulut’ta Yönetim ile birlikte ilk antrenmanı izledi ve sporcularına sakatsız ve başarı dolu bir ikinci yarı olması temennilerini iletti.



Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184