Hendekspor İkinci Yarıya 1 Puanla Başladı

Hendekspor, sahasında konuk ettiği Nilüfer Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Hendekspor İkinci Yarıya 1 Puanla Başladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor, ikinci yarının ilk maçında grup lideri Bursa Nilüfer Belediyespor ile kendi sahasında karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada ilk dakikalardan itibaren konuk ekip baskılı bir oyun sergilerken 7. Dakikada geliştirdiği atakta Sinan’ın golü ile konuk ekip Nilüfer Belediyespor 1-0 öne geçen taraf olurken, 26. Dakikada geliştirilen atakta ise konuk ekibin topu direkten döndü.

 Her iki takımında gol arayışları devam etti girdikleri pozisyonları her iki takımda değerlendiremeyince ilk yarı konuk ekip Nilüfer Belediyespor’un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarı 1 puan

İkinci yarının başlamasıyla her iki takımın da gol arayışları devam ederken konuk ekip zaman zaman Hendekspor’un kalesinde tehlikeli anlar oluşturdu.

 İkinci yarı daha etkin olan taraf olan Hendekspor 66. Dakikada geliştirdiği atakta Ümit Koz’un golü ile skoru eşitledi.

Gol sonrası ataklarını sıklaştıran Ümit ile yakaladığı Pozisyonda Hendekspor Futbolcularının penaltı itirazı Hakemin oyunu devam ettirmesiyle karşılık bulmadı.

Her iki takımda gol için yüklensde de pozisyonlardan yaralanamadı maç 1-1 berabere bitti.

Hendekspor:1

Nilüfer Belediyespor:1

Stad: Hendek Atatürk

Hakemler: İlyas Uysal, Bayram Öztürk, Mehmet Cihan Bakkal, Furkan Türk

Hendekspor:Gökhan, Oğuzhan, Muhammet, Rıdvan(Osmancan), Barın(Vural), Bulut(Maksut), Berkehan, Ümit, Fikret, Mustafa, Okan

Teknik Sorumlu: Cevdet Nail Sancaklı

Nilüfer Belediyespor:Faruk, Kadir, Sercan(Y.Emre), Cantürk, Vedat, Aykut, Mahmut(Ceynullah), Hasan Basri(Mustafa), Cüneyt(İsmail Can), Ali(Emre), Sinan

Teknik Sorumlu: Ayhan Bahar

Goller: Dk 66 Ümit Koz (Hendekspor) Dk 7 Sinan (Nilüfer Belediyespor)

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2024, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184