Hendekspor İlk Ciddi Sınavına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimizden Hendekspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Hendekspor İlk Ciddi Sınavına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimizden Hendekspor suni çim sahada yaptıkları antrenmanlarla yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, Hendeksporlu futbolcuların antrenmanda gayet neşe içersinde çalıştıkları gözlerden kaçmadı.

Talip Toprak yaptığı açıklamada, transfer olarak bir veya iki futbolcu düşünüyoruz şu anda mevcudumuz genç oyuncuları çıkardığımız zaman 17 kişi tam oynamaya aday 17 kişi var bir orta saha birde hücuma artanatif olarak orta saha mevkisini kapatmak istiyoruz bir trasfer daha istiyoruz olursa ikincisini de alıp trasferi bitirmek istiyoruz Antremanı haftanın beş günü yapıyoruz biliyorsun unuz hafta sonu sokak çıkma yasakları var yasak delmek istemiyoruz o şekilde devam ediyoruz.

Aslında uzun süredir çalışıyor gibi gözüksek de biliyorsunuz takım korona olmuştu 15 gün orada ara verdik. 10 gün yılbaşı tatili ara verdik. Toplamda 45-46 antrenman yaptık uzun süre gibi gözükse de seyrek seyrek devam ediyoruz. Takımda sakat ve eksik oyuncumuz yok görüştüğümüz bir orta saha oyuncusu var kesinleştiği zaman açıklayacağız.

İlk ciddi hazırlık maçımız Perşembe günü

Bundan önce iki hazırlık maçımız oldu. Sizde taktir edersiniz ki bizim sikletimiz olmayan iki takımla hazırlık maçı yaptık. Takım bulamadığımız için Perşembe günü Saat: 14.00'da Hendek Suni çim veya Hendek Atatürk stadında hava şartlarına göre Karamürselspor ile ilk ciddi maçımızı oynayacağız. Onlarda geçen yıl Bal Ligini gruplarında 5. sırada bitirdiler. Bizim kadar idaalı olmasalar da ligin idaalı takımlarından ilk ciddi sınavımızı Perşembe günü vermek istiyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2021, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184