Hendekspor İlk Yarıyı Lider Kapattı

Hendekspor, Çilimli Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek ilk yarıyı lider tamamladı.

Hendekspor İlk Yarıyı Lider Kapattı


Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Hendekspor, sahasında Çilimli Belediyespor’u konuk etti.

Başlama vuruşu ile birlikte her iki takım da karşılaşmaya atak başladı. Karşılıklı ataklar ile devam eden karşılaşmanın ilk yarısında Çilimli Belediyespor’un baskıları sonuç verdi ve 14. Dakikada Bünyamin’in golü ile 1-0 öne geçti. Gol sonrası ataklarını sıklaştıran Hendekspor 31. Dakikada kazandığı Penaltıyı Onur’un gole çevirmesi ile skoru eşitledi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı orta saha mücadelesine sahne oldu. Her iki takım da geliştirdiği ataklardan faydalanamazken, taraftar desteğini de arkasına alan Hendekspor 82. Dakikada Onur’ın golü ile 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takım da yakaladığı pozisyonları cömertçe harcaması sonucu karşılaşma Hendekspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Aldığı galibiyet ile Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden Hendekspor, Ligin ilk yarısını Lider olarak tamamladı. Grubu lider tamamlayan Hendekspor’lu futbolcular galibiyeti taftarları ile coşkuyla kutladı.

Hendekli sporseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Ak Parti Sakarya Eski İl Başkanı Fevzi Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Müdürleri tribünlerdeki yerlerini alarak Hendekspor’u yalnız bırakmadı.


Hendekspor: 2

Çilimli Belediyespor: 1

Hakemler: Yaşar Demir, Anıl Küçükkaraca, Görkem Bubektaş, Muhammed Ömür

Hendekspor: Efe, Tolga, Derviş, Hakkı, Serdar R.(Ferhat), Fatih, Özkan, Onur, Serdar S., Hakan (Emre), Gazanfer(Aliev)

Antrenör: Mehmet Ali Honca

Çilimli Belediyespor: Önder, Bayram, Sercan, Gökhan, Osman, Hakan, Bünyamin(Murat), Yusuf, Elshan(Mustafa), Erkan(Ekrem), Davidson

Antrenör: Nedim Akbulut

Goller: Dk 14 Bünyamin (Çilimli Belediyespor) Dk 31 (P), Dk 82 Onur (Hendekspor)



















Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2018, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184