Hendekspor İstanbul’dan 3 Puanla Döndü

TFF 3. Lig temsilcimiz Hendekspor deplasmanda Çatalcaspor’u 2-0 mağlup etti.

Hendekspor İstanbul’dan 3 Puanla Döndü

3. Lig temsilcimiz Hendekspor deplasmanda İstanbul temsilcisi Çatalcaspor ile karşı karşıya geldi.

Hendekspor Teknik Direktörü Talip Toprak’ın TFF'nin Antalya'da düzenlenen UEFA A Lisans seminerinde olması nedeniyle Hendekspor karşılaşmaya Yardımcı Antrenör Eren Demir önderliğinde çıktı.

İlk yarı golsüz sona erdi

Karşılaşma temsilcimiz Hendekspor’un başlama vuruşu ile başlarken, başlama vuruşu ile birlikte ataklarını sıklaştıran Hendekspor 9. Dakikada Enes’in uzaktan vuruşu az farkla dışarıya çıktı. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 14. Dakikasında ev sahibi Çatalcaspor’un etkili geliştirdiği atakta Hendekspor kalecisi Bülent net gol pozisyonuna engel oldu. Pozisyonun ardından üst üste ataklar geliştiren Çatalcaspor’un ataklarına kale direkleri izin vermezken, ataklarını sıklaştıran Çatalcaspor’un Hendekspor kalesine gerçekleştirdiği ataklara yine kaleci Bülent engel oldu. Son dakikalarında karşılıklı top kayıplarının yaşandığı ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıda Hendekspor rüzgârı

Karşılaşmanın ikinci yarısı ev sahibi Çatalcaspor’un başlama vuruşu ile başlarken, başlama vuruşu ile birlikte Çatalcaspor kalesine atak geliştiren Hendekspor pozisyondan yararlanamadı. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamazken Hendekspor karşılaşmanın 69. Dakikasında sağ kanattan geliştirdiği atakta Enes’in pası ile topla buluşan İlkay Hendekspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Hendekspor 72. dakikada İskender ve 78. Dakikada Yavuz’un uzaktan şutları az farkla dışarıya gitti. Ataklarını sıklaştıran Hendekspor’da 88. Dakika Enes’in kafa vuruşu az farkla dışarıya giderken 90+1 dakikada Enes’in harika pası ile topla buluşan İlkay kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak farkı ikiye çıkardı. 90+3 dakikada Hendekspor’lu Yavuz kaleci ile karşı karşıya mutlak gol pozisyonunu değerlendirmedi ve karşılaşma Henedekspor’un 2-0 galibiyeti ile sona erdi.

Hendekspor deplasmanda aldığı 2-0 galibiyet ile 3. Lig 1. Grupta puanını 10’a yükseltirken, grupta ise 9. sıraya yükseldi.

Stad: Müjdat Gürsu Stadı

Hakemler: Emre Bulut, Gökmen Çambel, Mustafa Burak Dilitatlı, Melih Sayın

Çatalcaspor: 0

Hendekspor: 2

Çatalcaspor: Miraç, Necati (Murat), Alihan (Mehmet F.), Berkay, Ömer (Cem), Mehmet A. (Ertuğrul), Burak, İsmet, Mehmet C., Yusuf T. Yusuf A.

Teknik Direktör: Kadir Akbulut

Hendekspor: Bülent, Yavuzhan (Yusuf), Sabri, Mustafa, Haluk (Mustafa), Yavuz, Burak (Hakkı), İlkay, Enes, İskender, Muhammet

Teknik Direktör: Eren Demir (Yrd. Antrenör)

Goller: Dk. 69, 90+1 İlkay (Hendekspor)

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2021, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184