Hendekspor İyi Bir başlangıç Yapmak İstiyor

TFF 3.lig 1.grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Hendekspor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Hendekspor İyi Bir başlangıç Yapmak İstiyor

Mavi Siyahlılar hazırlık maçlarında ki performansı ile büyük beğeni kazandı.

Gol Yemediler

4 Eylül’de Fatsa Belediyespor ile sezonun ilk maçını oynayacak olan Hendekspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında şuana kadar 5 hazırlık maçı yaptı. Hendekspor bu maçlarda hiç mağlubiyet yaşamazken gol yememeleri de dikkat çekti. Mavi Siyahlılar 2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’u 3-0, Kırıkkalespor’u 1-0 mağlup ederken Iğdır Belediyespor, Adıyamanspor ve Çankayaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Geliştirmemiz Gerekiyor

Hendekspor Teknik Direktörü Talip Toprak yaptığı kamp değerlendirmesinde “Sezon başı olmasına ve hazırlık maçaları net bir ölçü olmamasına rağmen yine de bir şeylerin göstergesidir. 5 hazırlık maçı yaptık. Mağlup olmadık, gol yemedik bunlar güzel şeyler. Fakat geliştirmemiz gereken şeyler var. Bunların farkındayız ve üzerinde çalışıyoruz.

Takviyeler Yapacağız

Kadro açısından bazı takviyeler yapmamız gerekiyor, görüştüğümüz oyuncular var. Onlarıda yaparsak daha iyi olacağız. Sakatlığımız yok tempomuz çok güzel, oyuncularımızın istek ve çalışma temposundan da çok memnunum. Takviyelerimizde gelirse çok iyi bir sezon bizi bekliyor olacak inşallah” dedi.

Son Maç Pazar

Oynadığı 5 hazırlık maçında 2 galibbiyet 3 beraberlik alan 3. Lig temsilcimiz Hendekspor, Fatsa Belediyespor maçı öncesinde son hazırlık maçında Pazar günü (yarın) 3.lig ekibi Derince Belediyespor’u konuk edecek.

Sezonun İlk Maçı Bolu’da

Hendek Atatürk stadında yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile Hendekspor sezonun ilk maçını Bolu Atatürk stadında oynamak için TFF’YE resmi başvuruyu yaptı.

Çalışmalar Sürüyor

Bölgesel Amatör ligde şampiyon olarak 3.lige çıkan Hendekspor’un maçlarını oynayacağı Hendek Atatürk stadın’ın Profesyonel lig kriterlerine uygun hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Soyunma odaları, Hakem Odaları gibi bir çok alanda yenilenen statta tribünlerde hem sayısı çoğaltılıyor hemde yenileniyor.

İkinci Maça Yetişir

Tribünlerde ki kapasite arttırılma çalışmalarının tamamlanamaması nedeni ile sezonun ilk haftasına yetişmeyeceği için Hendekspor 4 Eylül’de Fatsa Belediyespor ile kendi sahasında oynaması gereken müsabakayı Bolu Atatürk Stadı’nda oynayacak. Temsilcimiz ligin 3. Haftasında kendi sahasında oynayacağı karşılaşmaya Hendek stadının yetişmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184