Hendekspor Kazanmaya Alıştı 2-0

Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Hendekspor sezon öncesi hazırlık karşılaşmasında BAL ligi temsilcisi Hereke Yıldızlar ile karşı karşıya geldi.

Hendekspor Kazanmaya Alıştı 2-0

Oldukça hareketli başlayan ve her iki kalede pozisyonların olduğu mücadelede, Mavi-Siyahlı ekibimiz 11.dakikada Mustafa’nın golü ile 1-0 öne geçti.

Rakibi karşısında baskılı oynayan ve diri bir görüntü çizen Hendekspor, farkı arttırma şanslarını iyi değerlendiremedi ve ilk devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda yine karşılıklı ataklar vardı. Rakip kalede gol arayan temsilcimiz Hendekspor, zaman zaman kalesinde de tehlikeler yaşadı ancak rakibine geçit vermedi. Hendekspor baskılı oyununun devamında 62’de Mustafa ile bir gol daha bularak skoru 2-0’a getirdi ve rahatladı.

Kalan bölümde rahat bir futbol ortaya koyan ve rakibine şans tanımayan Hendek ekibi, sahadan 2-0’lık skorla galip ayrılan taraf oldu.

Hendekspor skorun yanı sıra olumlu futbolu ve artan form grafiği ile adeta göz doldurdu. 

Hendekspor: 2

Hereke Yıldızspor: 0

Stad: Hendek Suni Çim

Hakemler: Rahman Akcan, Ertuğrul Kardeş, Hasan Şatır

Hendekspor: Bülent, Sercan, Hakkı, Yavuz, Kemal, Kartal, Selçuk, Hakan, Burak, Emrah, Mustafa, Emre, Enes, Onur Topçu, Onur Demir, Burak Balcı, İsmail Hakkı, Ozan, Selahattin, Sabri, Muhammet, Emirhan

Antrenör: Talip Toprak

Hereke Yıldızspor: İnanç, Aydın, Yusuf, Şahin, Emirhan, Serkan, Kerem, Doğukan, Ayhan, Celil, Faruk, Semih, Muhammet, Batuhan, Sefa, Mücahit, Burak, Yıldıray, Yasin, Eray, Sertan

Antrenör: Yusuf Örengül

Goller: Dk. 11, 62 Mustafa ( Hendekspor)

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184