Hendekspor Kırmızı Çizgide

Hendekspor sahasında konuk ettiği Bergama Belediyespor’a 1-0 yenilerek düşme hattı sınırına yaklaştı.

Hendekspor Kırmızı Çizgide

TFF 3. Lig Temsilcimiz Hendekspor, Hendek Atatürk Stadında Bergama Belediyespor’u konuk etti.

Karşılaşma öncesi her iki takım oyuncuları sahaya Engelleri Birlikte Aşalım pankartı ile çıkarak farkındalık oluştururken, karşılaşma Hendekspor’un başlama vuruşu ile başladı.

Karşılaşmaya atak başlayan Hendekspor’un ilk dakikalarda geliştirdiği atakta Ahmet’in vuruşu kaleci Deniz’de kaldı. Ataklarını sıklaştıran Bergama Belediyespor 32. Dakikada Batuhan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Hendekspor üst üste ataklar gerçekleştirse de gol yollarında etkili olmadı ve ilk yarı Bergama Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın ikinci yarısına atak başlayan Bergama Belediyespor, Hendekspor kalesinde üst üste ataklar düzenlerken, Hendekspor kalecisi Mertcan tehlikeli pozisyonlarda gole izin vermedi. İkinci yarının son dakikalarında üst üste ataklar gerçekleştiren Hendekspor’un yakaladığı gol pozisyonlarında Bergama Belediyespor kalecisi Deniz kurtarışları ile Hendekspor’a geçit vermedi. Hendekspor son dakikalarda yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve karşılaşma Bergama Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Düşme hattına 1 puan

Hendekspor sahasında aldığı bu mağlubiyet ile 3. Lig 1. Grupta 23 puanla 14. sırada yer alırken, düşme hattındaki en yakın rakibi ile arasındaki puan farkı 1’e indi ve Hendekspor düşme hattında kırmızıçizgide yer aldı.

Hendekspor:0

Bergama Belediyespor:1

Stat: Hendek Atatürk

Hakemler: Bilal Köseoğlu, Kerem Yükünç, Metin Ekren, Yakup Bakır

Hendekspor: Mertcan, Yavuzhan(Barış), İsmail,B.Ziyattin, İlkay, Emre(Enes), Berkay, İbrahim Etem, M.Meriç(Mustafa), İskender, Ahmet (Yavuz)

Teknik Sorumlu:

Bergama Belediyespor: Deniz Çörtlen, Deniz Keskin, Mehmet, Veysel(Kerim), İlyas, Murat Karadeniz(Yunus), Yusufcan(Mert), Murat Kayalı, Hamit, Burak(Teyfik), Polat (Batuhan)

Teknik Sorumlu: Halim Karaköse

Gol: Dk 32 Batuhan(Bergama Belediye)

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2022, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184