Hendekspor Kongresi Gerçekleştirildi

Hendekspor’da mevcut Başkan Adil Karabulut güven tazelerken, Yönetime takviyeler yapıldı.

Hendekspor Kongresi Gerçekleştirildi

TFF 3. Lig temsilcimiz Hendekspor’un Olağan Genel Kurulu Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah/Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kongreye tek liste ile giren mevcut başkan Adil Karabulut seçimde güven tazelelerken, Hendekspor yönetimine yapılan takviyeler ile Yönetim güçlendirildi.

Yönetime tek liste

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın da katıldığı Genel Kurulun Divan Başkanlığını Mete Balkız yaparken, katip ve üye olarak  Hüdaverdi Bahadır ile Hüseyin Bilgiçli yer aldı.

Mevcut başkan Adil Karabulut’un tek liste ile girdiği seçimde güven tazeleyerek yola devam kararı alınırken, Karabulut’un yönetim kurulu listesinde, Şenay Sakal, Hızır Çağrı Güngör, Murat Davarcı, Metin Genç, Murat Kaya, Ömer Gürbüz, Uğur Nal, İsmail Ceral, Selami Sırrı Keskin, Hüseyin Calman, Emel Kasap, Mustafa Yılmaz, Danyal Kaya, Ferdi Kahveci, Saim Gürbüz, Hikmet Yılmaz, Osman Dinçer, Bahattin Bıçak, Burak Koç ve Taner Ersoy yer aldı.

Yaşasın Hendekspor

Genel kurulda konuşan başkan Adil Karabulut, göreve geldikten sonraki süreçte yıllardır arzu ettiğimiz şampiyonluğu yaşamak bizlere nasip oldu. Bu tarihi başarıyı gerçekleştirmemizde bize önderlik yapan, her anlamda destek veren Belediye başkanımız Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyorum. Bu başarıya giden yolda omuz omuza mücadele ettiğimiz yönetim kurulu arkadaşlarıma, teknik ekibimize, oyuncu grubumuza, malzemeciden mutfaktaki görevlisine kadar, aşçısı ve şoförüne kadar herkese minnettarım.

Profesyonel ligde ilk yılımız. Buralara çıkmanın ne kadar zor olduğunun ve buralarda kalıcı olmanın ne kadar önemli ve kıymetli olduğunun farkındayız.

Rakiplerin saygı duyduğu, üst sıralara oynayan bir takım oluşturmak istiyoruz. Her şeyi planlayarak gidiyoruz, yolumuz uzun. Bitmek bilmeyen bir enerjimiz var.

Bu işe başlarken bir hayalimiz vardı. Çok şükür bu hayali gerçekleştirdik. Artık çok daha büyük hayallerimiz var. Yaşasın Hendekspor ifadelerine yer verdi.

Kongre sonucu seçilen yeni yönetim kurulu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından kongre sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2021, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184