Hendekspor Kredisini Tüketiyor

Hendekspor sahasında Formül Erbaaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Hendekspor Kredisini Tüketiyor

TFF 3. Lig temsilcimiz Hendekspor Hendek Atatürk Stadında Formül Erbaaspor’u konuk etti.

Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan Hendekspor 6. dakikada Burak ile 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Formül Erbaaspor 22. dakikada kazandığı serbest vuruşu kullanan Yusuf akorda eşitliği sağladı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlik ile sona erdi.

Tartışmalı pozisyonlar

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip kalede gol bulmak için yüklenen Hendekspor aradığı golü bulamazken, 67. dakikada yan hakem’in uyarısı sonrası taraftarların da büyük tepki gösterdiği pozisyon ile Formül Erbaaspor penaltı kazandı.

Penaltıyı kullanan Hakkı takımını öne geçiren golü kaydederken, gol sonrasında taraftarların tepkileri yerini öfkeye bıraktı. Tartışmalı pozisyonların yer aldığı ikinci yarının son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Hendekspor 83. dakikada penaltı kazandı.

Topun başına geçen Mustafa skora tekrar dengeyi getirdi. Uzatma dakikalarında Hendekspor rakip kaleye ataklar gerçekleştirse de karşılaşma 2-2 eşitlik ile sonuçlandı.

Hendekspor ateş hattında

2-2 beraberlik ile biten karşılaşmanın ardından temsilcimiz Hendekspor Ligde kalabilmek adına büyük önem arz eden karşılaşmada 2 puan kaybederek önemli bir avantajı harcayarak puanını 32 puan ile 13. sırada yer aldı ve Ligin bitmesine son 4 hafta kala küme düşme hattında yer aldı.

Hendekspor: 2

Formül Erbaa: 2

Stad: Hendek Atatürk Stadı

Hakemler: Tayfun Sarı, Sedat Bayrak, Eray Pınar

Hendekspor: Mertcan. Yusuf (İsmail), Yavuz (İlkay),  Burak, Ahmet, İbrahim, İskender, Barış, Mustafa, Muhammed (Emre)

Teknik Direktör: İlhan Var

Formül Erbaasğor: Suphi, Bayduhan (Alihan), İsmail, İbrahim (Olcay,) Mümin (Rıfatcan), Hakkı, Yusuf (Durmuş), Furkan, Tolga, Emirhan (Berat), Arif

Teknik Direktör: Hasan Basri Kara

Goller: Dk.6 Burak, Dk.83 Mustafa Salış (Hendekspor), Dk.22 Yusuf, Dk.67 Hakkı (Formül Erbaaspor)

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2022, 01:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184